Concha Velasco s'ha mudat a un pis molt més a prop dels fills
GENT

Els dos amors de Concha Velasco: Paco Marsó i el pare biològic del seu fill Manuel

Concha Velasco va confessar en una entrevista la identitat del pare biològic del seu fill i va parlar sobre el seu matrimoni amb Paco Marsó

L'actriu Concha Velasco ha mort aquest dissabte 2 de desembre a l'Hospital Porta del Ferro de Majadahonda a Madrid. Els seus fills, Manuel i Paco, han estat els encarregats de donar aquesta trista notícia a través d'un comunicat.

La vida de la “noia ye-yé” ha estat sempre molt intensa i ha estat marcada per dues persones. Una va ser el seu exmarit Paco Marsó, amb qui va tenir el seu segon fill Paco.

Foto de Concha Velasco, anys enrere, amb els seus dos fills, Paco i Manuel, a la catifa vermella dels premis Goya
Concha Velasco amb els seus dos fills, Paco i Manuel | Europa Press

La relació tumultuosa de Concha Velasco amb Paco Marsó

La història d'amor entre Concha Velasco i el productor Paco Marsó va començar el 1964. Aquest any, tots dos es van conèixer quan Paco treballava com a figurant en obres en què Concha apareixia.

En aquell moment, Concha no va voler tenir res més amb Marsó, perquè ell encara era menor d'edat. Per capricis del destí, anys més tard, l'actriu i el productor es van retrobar el 1976, quan van iniciar una relació.

Aleshores, Concha Velasco, ja era mare del seu fill Manuel, que va adoptar els cognoms de Paco Marsó. El productor, per part seva, era pare d'una nena, Diana Patrícia.

Concha Velasco amb el seu exmarit Paco Marsó
Concha Velaso i el seu exmarit Paco Marsó es van divorciar el 2005 | Europa Press

El 18 d'abril de 1977, Concha i Paco van contreure matrimoni. Anys més tard, Concha Velasco va donar a llum el seu fill petit Paco, fruit del matrimoni amb Paco Marsó.

Concha ha reconegut diverses vegades que el dia del seu casament, va haver de trucar a la policia per què ell va desaparèixer. “El dia del casament, Paco no va venir a casa a dormir”, confessava.

El 2005, Concha Velasco i Paco Marsó van decidir prendre camins separats. I és que l'addicció al joc de Marsó i les seves infidelitats contínues van provocar la ruptura de la seva relació amb la “chica ye-yé”. Així i tot, Concha Velasco va assegurar que Paco Marsó, “va ser un mal parit, però un molt bon pare”.

La confessió de Concha Velasco sobre el pare del seu fill Manuel

En una entrevista que va fer Concha Velasco el 2021 a 'Dissabte Deluxe', l'actriu revelava la identitat del pare biològic del seu fill Manuel. “El pare biològic de Manuel era Fernando Arribas”, va explicar Velasco.

Tal com apuntava la “chica ye-yé”, Concha i Fernando Arribas es van conèixer gravant la pel·lícula 'Las llargas vacaciones del 36'. Aleshores, Fernando estava casat.

Concha Velasco amb el seu fill Manuel i el seu pare biològic, Fernando Arribas
Concha Velasco amb el seu fill Manuel i el seu pare biològic, Fernando Arribas | Mediaset

“Jo estava bojament enamorada de Fernando”, va assegurar l'actriu, que fins i tot va arribar a demanar-li que es casessin. Tot i el romanç de Concha amb Arribas, aquest li va dir que no podia casar-se amb ella per què ja estava casat. “Em vaig enfadar moltíssim”, explicava Concha.

Després de la confessió, Concha Velasco va assegurar que tant el seu fill Manuel com Fernando Arribas sabien del seu parentiu. De fet, ella mateixa explicava que abans de la mort de Arribas, el gener del 2021, “havien passat les últimes 4 nits de nADAL junts”.

Tot i això, Manuel, tot i saber la identitat del seu pare biològic, sempre va assegurar que el seu pare sempre serà Paco Marsó.