Muntatge en primer pla de David Beckham somrient i Ana Obregónn somrient amb arracades de flors
GENT

Destapen què va passar amb David Beckham després de l'afer prohibit amb Ana Obregón

Surt a la llum què va passar després de conèixer l'idil·li entre l'esportista anglès i la popular presentadora

David Beckham i Victoria Adams presumeixen de ser el matrimoni perfecte. Després de 27 anys de relació, quatre fills i un documental sobre la seva vida en parella, la realitat no és tan idíl·lica com volen fer veure. L'ombra de la infidelitat ha acompanyat el futbolista, que va tenir un idil·li amb la popular Ana Obregón.

Va ser l'any 2005 quan la presentadora i l'esportista van tenir una trobada a l'hotel madrileny Santo Mauro. David Beckham, que jugava llavors al Reial Madrid, va acudir a l'establiment esmentat per fer unes gestions. Va coincidir que la biòloga es trobava allà allotjada mentre acabaven unes obres a casa seva.

Primer pla d'Ana Obregón amb rostre somrient

Va ser en aquell moment quan va sorgir l'espurna entre tots dos. Es va parlar d'un acostament que la presentadora no va trigar a desmentir. La persona que va donar a conèixer el suposat afer va ser Delfín Fernández, exguardaespatlles de Beckham, que va assegurar que van passar diverses nits junts.

Les conseqüències de l'idil·li entre David Beckham i Ana Obregón

Obregón ho va negar tot, però els comentaris constants que va fer sobre la seva suposada amistat amb David Beckham van molestar la dona. Dos mesos després d'aquelles suposades trobades amb el futbolista, Victoria Beckham i Ana Obregón van coincidir en un gimnàs de la capital.

Una trobada que va acabar de la pitjor manera possible. La cantant britànica es va dirigir a la presentadora espanyola. Ana va pensar que Victoria la rebria amb una salutació amistosa, però la veritat és que l'exSpice va començar a insultar-la i li va demanar que s'allunyés del seu marit.

"Va començar a insultar-me i em va demanar que m'allunyés del seu marit. Em va dir que com podia anar tan mal vestida, que jo era una mena de tros de m****. Que com havia d'estar el seu marit interessat en una vella com jo i que l'únic que jo volia era sortir a ¡Hola! a costa de David", va confessar Ana.

Portada de 'Sorpresa!' amb Ana Obregónn i David Beckham

Del seu suposat afer amb David Beckham no en va voler parlar. "L'únic que diré és que vaig conèixer David a l'hotel Santo Mauro i que em sembla un bon futbolista i una persona molt humil. Tot al contrari que Victoria".

Durant anys, l'exSpice es va veure obligada a haver d'enfrontar-se a rumors incessants d'infidelitat per part del seu marit . Ara, dues dècades després d'aquell idil·li, l'escriptor Tom Bower ha publicat La casa de Beckham. El llibre, que sortirà a la llum aquest dijous, narra la forta crisi que va provocar que David i Victoria arribessin a fer vides separades.

Tot i això, tots dos es van adonar poc després que havien de superar les seves diferències pel bé de la marca que representen.

Segons Bower, la popular parella es va separar el 2010. "Viuen en residències diferents, a 7.141 km, per ser exactes. Simplement mantenen una relació de negocis a distància", sosté l'autor estatunidenc.

Tot i aquesta dada, els Beckham, que no han pogut evitar que transcendeixin els seus problemes conjugals, continuen units "per donar suport a la marca". "L'estatus i la supervivència de David haurien desaparegut sense la determinació de Victoria de mantenir la il·lusió d'una família feliç", explica l'escriptor.

La raó per la qual David Beckham i Victoria aparenten continuar units

El nom d'Ana Obregón no és l'únic que ha sonat durant aquests anys relacionat amb David Beckham. També va ser molt comentada la presumpta infidelitat de l'anglès amb Rebecca Loos, la seva assistent personal.

Un episodi en què, segons Bower, "Victoria va bufetejar fortament Beckham a la cara. Ell, famós per tenir la metxa curta, no va prendre represàlies".

David Beckham seriós rapat en vestit negre al costat de Victoria Beckham seria mirant cap avall

Sens dubte un moment complicat que la parella va abordar al documental de Netflix que van protagonitzar. Ara queda clar que es tracta d'una relació molt rendible en què les diferències, davant de l'aspecte econòmic, no compten.

➡️ Gent

Més notícies: