Primer pla de Sonsoles Ónega molt emocionada a un plató de Telecinco
GENT

Sonsoles Ónega aconsegueix la venjança definitiva contra Telecinco i preocupa Ana Rosa

Sonsoles Ónega s'emporta a una de les col·laboradores estrella d'Ana Rosa

Antena 3 segueix movent fitxa de cara la imminent amenaça que suposa l'arribada d'Ana Rosa Quintana a les tardes de Telecinco. Fet que suposaria una competència directa per a Sonsoles Ónega, que per fi ha aconseguit trobar el seu lloc i arrasa cada tarda en audiències.

De fet, planegen donar-li a la reina dels matins on li fa més mal, apostant per col·laboradores de la talla de Gema López o Chelo García Cortés.

Sonsoles Ónega de cara amb un premi
Sonsoles Ónega aconsegueix robar a Ana Rosa una de les seves col·laboradores | Atresmedia

"Saben que amb el que tenen potser no és suficient i que és bon moment de pescar en riu regirat", asseguren. A més, ja ha mogut fitxa a l'hora d'ampliar la durada del programa a dues hores, i s'ha preparat per al cara a cara definitiu que arribarà al setembre.

De moment, Sonsoles Ónega ja s'ha endut diversos companys que fa temps que treballen a Telecinco i que no han dubtat a córrer al seu costat.

Bona prova de la delicada situació que travessa la cadena, de la qual molts pretenen escapar quant abans millor.

Sonsoles Ónega aconsegueix captar una mítica periodista del programa d'Ana Rosa

Així, si bé Ónega ja havia fitxat Arancha Pérez Ponce, exreportera de 'Viva la vida' i dos redactors de 'Ya es verano' i 'Ya son las ocho'.

En els últims mesos, també incorporava al programa Luis García Temprano, antic reporter de 'Sálvame' i 'Aquí hay tomate'.

Una plantilla a la qual també se sumava Pepa Romero, reportera de 'Ya es mediodía', fa tot just unes setmanes. Tot i això, la gran sorpresa ha arribat amb l'última incorporació al programa, que no ha estat ningú menys que Beatriz Cortázar.

Ana Rosa Quintana, presentant 'El programa de AR' amb preocupació el dia 24 de maig de 2023
Ana Rosa Quintana, preocupada pel que pot passar de cara al setembre | Telecinco

La periodista ha estat l'última a abandonar el vaixell i sumar-se a aquesta llista, fent un autèntic tomb a la seva carrera després de 16 anys col·laborant amb Ana Rosa.

Ella és el millor exemple de la gran guerra que s'està lliurant entre les cadenes rivals per captar col·laboradors. Tot i que cal remarcar que Quintana tampoc s'ha quedat de braços plegats i és que ella també hauria pogut temptar algun presentador de Planeta.