Muntatge de fotos de primer pla de Dulce Delapiedra i, al costat, una imatge d'Isa Pantoja amb un emoji de bomba, totes dues amb rostre seriós
GENT

Dulce Delapiedra deixa anar una bomba que posa en perill la relació amb Isa Pantoja

Dulce Delapiedra parla clar sobre la seva relació amb Isa Pantoja, a qui sempre ha estat molt unida

Dulce Delapiedra ha trencat el seu silenci a ¡De Viernes!, on ha aportat detalls clau sobre la seva relació amb Isabel Pantoja. La gran confident de la cantant ha ofert un testimoni impactant respecte a la petició que li va fer la tonadillera en cert moment sobre Isa Pantoja.

Unes paraules que, fins i tot, podrien afectar de ple la gran unió que sempre han mostrat totes dues. Segons explica Dulce, ella estimava molt a la tonadillera i, fins i tot, es plantejava envellir al seu costat. Encara més, prometia fer-se càrrec d'Isa Pantoja si li passava alguna cosa l'artista.

Captura de Dolç Delapedra a '¡De Viernes!'

Una relació que, lamentablement, es trencava del tot amb el pas del temps. Fins al punt que, actualment, Dulce Delapiedra assegura estar destrossada i menysprea amb totes les seves forces la que va ser la seva cap.

“L'estimava molt, ella m'estimava molt a mi, volia envellir amb mi”, explica a l'entrevista a ¡De Viernes! “Em va arribar a dir: «Si em passa alguna cosa, la nena és teva». Per lliurar la meva vida en cos i ànima i acabar no rebent res. De l'amor a l'odi hi ha un pas”, sentenciava dolguda.

Encara més, quan li pregunten si odia Isabel Pantoja, la seva resposta és afirmativa. Una confessió que segurament farà mal a Isa Pantoja i que, fins i tot, podria posar en risc la seva relació.

Captura d'Isa Pantoja caminant pel carrer

Dulce Delapiedra fa una confessió que afectarà Isa Pantoja

Recentment, Delapiedra també se sincerava a la revista Lecturas, on explicava el mal moment que estava travessant. La mainadera d'Isa Pantoja lamentava haver-se entregat tant a la tonadillera, ja que va perdre bona part de la seva vida per cuidar d'ella i de la seva filla.

Encara més, va posar èmfasi en l'etapa que va passar amb Pantoja i amb Julián Muñoz a Marbella. “Tinc una depressió crònica des del 2005, des de Marbella estic en tractament. Molt malament. La meva situació econòmica ja m'ha matat”, es lamentava.

La situació va arribar a tal punt, que Dulce es va plantejar fins i tot acabar amb la seva vida: “He pres pastilles per deixar de viure”, confessava. I, a més a més de la seva depressió, Delapiedra també s'enfronta a una dura situació econòmica. Sobretot, perquè actualment viu amb una pensió mínima per a més grans de 52 anys de només 480 euros.

Muntatge en primer pla amb Isa Pantoja al costat de Dulce Delapiedra

La mateixa Isa Pantoja es mostrava molt sorpresa davant d'aquestes declaracions, ja que no tenia ni idea que la que va ser la seva mainadera estigués tan malament. Encara més, assegurava que la recolzaria en aquests difícils moments. “Ja sabeu la situació que té. Nosaltres estarem allà amb ella”, prometia.

“Al final jo estic per a la gent que em deixa estar al seu costat. Qui no, doncs no. No puc forçar ningú”, sentenciava la jove.

➡️ Gent

Més notícies: