Muntatge de la portada de '¡De Viernes!', Aurah Ruiz i Kiko Jiménez a la foto oficial de 'Supervivientes', Ángel Cristo amb una cinta vermella al cap plorant i diners
GENT

Els diners que poden guanyar Aurah Ruiz i Kiko Jiménez per desemmascarar Ángel Cristo

Aurah Ruiz i Kiko Jiménez s'asseuran aquesta nit a '¡De Viernes!' per parlar, entre altres coses, d'Ángel Cristo

Durant el seu pas per Supervivientes 2024, tant Aurah Ruiz com Kiko Jiménez han protagonitzat forts desacords amb Ángel Cristo. Tant és així que la darrera baralla de la canària amb el fill de Bárbara Rey va acabar amb l'expulsió disciplinària del concursant.

Però ara, tant la influencer com el xicot de Sofía Suescun tindran l'oportunitat de desemmascarar el seu company davant de tota l'audiència de Mediaset España. I tot gràcies a la seva imminent aparició en un dels formats de Telecinco.

Muntatge d'Aurah Ruiz parlant amb els cabells recollits i un top gris i Kiko Jiménez parlant sense samarreta

Tal com ja s'ha anunciat, Aurah Ruiz i Kiko Jiménez visitaran aquesta nit al plató de ¡De Viernes!. Tots dos concursants aprofitaran l'ocasió per parlar, entre altres coses, dels problemes que han tingut amb Ángel Cristo a Hondures.

Tot i això, un dels temes que més interès està generant és quant cobraran aquests dos concursants per la seva pròxima i esperada intervenció dins de la petita pantalla.

Captura de 'De Divendres' amb Ángel Cristo a la imatge promocional

I encara que aquest tipus d'intervencions televisives són conegudes com “les entrevistes dels 100.000 euros”, aquesta vegada tot apunta que la xifra serà una mica menor. Però, tal com ha transcendit des de la seva estrena, ¡De Viernes! és conegut per no escatimar a l'hora de pagar els convidats.

Tant és així que, la quantitat que poden arribar a cobrar Aurah Ruiz i Kiko Jiménez per la visita a aquest format pot oscil·lar entre els 6.000 i els 10.000 euros.

Aurah Ruiz i Kiko Jiménez es poden embutxacar una sucosa quantitat de diners per parlar d'Ángel Cristo

Després de la primera i polèmica entrevista d'Ángel Cristo a ¡De Viernes!, Sofía Cristo va compartir amb tota l'audiència de Espejo Público una dada d'allò més reveladora. Tal com va assegurar la DJ aquell dia, el seu germà s'hauria embutxacat al voltant de 100.000 euros per la intervenció del 17 de novembre passat.

Una quantitat a la qual, tal com ha transcendit, altres grans cares del nostre país també han tingut accés, com ara Fran Rivera o Mayte Zaldívar. No obstant això, i malgrat que a ella també li han ofert, María del Monte ha decidit declinar aquesta invitació.

Muntatge de Fran Rivera somrient en vestit gris i Mayte Zaldívar seriosa amb els cabells recollits, camisa texana blava i les mans juntes

Ara, i a jutjar per la rellevància dels seus testimonis, tot apunta que Aurah Ruiz i Kiko Jiménez no correran la mateixa sort que el seu company, Ángel Cristo. Tot i això, fa uns dies, Kiko Hernández va assegurar que ¡De Viernes! paga molt bé a tots els convidats.

Tant és així que, aquesta vegada, aquests dos concursants de Supervivientes 2024 podrien arribar a embutxacar-se entre 6.000 i els 10.000 euros. Intervencions en què està previst que tots dos parlin dels seus desacords sonats amb el fill de Bárbara Rey.

Captura d'Aurah Ruiz al plató de Supervivientes mirant Ángel Cristo JR

Durant l'última emissió de Tierra de Nadie, i després de ser expulsada, Aurah Ruiz no va voler deixar passar l'ocasió per demanar-li disculpes a Ángel Cristo. Però la reacció que va tenir la parella d'Ana Herminia no va ser la que ella esperava.

“És la seva nit i això ha de continuar sent així. Necessito temps per ordenar les meves idees”, va assegurar el concursant, deixant entreveure que de moment no vol iniciar un acostament amb ella.

A més, Aurah Ruiz aprofitarà la visita a aquest programa de Telecinco per parlar sobre com ha estat el seu retrobament amb Jesé Rodríguez i el seu fill Nyan.

Per la seva banda, i a més de desemmascarar Ángel Cristo, Kiko Jiménez parlarà sense embuts sobre com afrontarà ell la participació de Sofía en Supervivientes All Stars.

➡️ Gent

Més notícies: