Muntatge amb un primer pla de Sonsoles Ónega somrient en un esdeveniment i imatge de la seva parella, Juan

Juan, nuvi de Sonsoles Ónega, enxampat: en quin punt està la seva relació sentimental

Sonsoles Ónega i la seva parella han estat fotografiats quan es pensaven que ningú no els estava mirant

Juan, l'actual parella de Sonsoles Ónega, ha estat fotografiat per les càmeres de la revista Semana. Instantànies que deixen al descobert el punt on es troba la seva relació sentimental amb aquesta coneguda presentadora de televisió.

Aquest dimecres, aquesta capçalera ha publicat en el seu darrer número unes imatges molt reveladores. Hi podem veure en exclusiva què és el que fan la periodista i l'economista quan es pensen que ningú els està observant.

Després de guanyar el Premi Planeta 2023, el llibre de Sonsoles Ónega s'ha convertit en un dels més buscats de l'actualitat. Tant és així que, només sortir a la venda el 8 de novembre passat, s'ha convertit en tot un èxit.

Fotomuntatge de la reina Letizia visitant Sonsoles Ónega en una signatura de llibres
Sonsoles Ónega va rebre la inesperada visita de la reina Letícia | Twitter, EFE

Arran de la gran acceptació que ha tingut la seva novel·la Las hijas de la criada, aquest dilluns 13 de novembre s'ha celebrat a la Plaça de Callao a Madrid la seva esperada signatura de llibres.

Tot i això, aquest esdeveniment cultural es va convertir en el centre de totes les mirades després de rebre una visita molt especial. Aquell dia, i després del seu retorn de Dinamarca, la reina Letícia va fer un lloc a la seva agenda per donar-li una bonica sorpresa a la seva gran amiga Sonsoles Ónega.

Després d'aquest retrobament emotiu, la presentadora d'Y ahora Sonsoles i la monarca s'han convertit en les protagonistes de l'última portada de Semana. Tot i això, aquest no seria l'únic motiu pel qual la comunicadora ha acaparat totes les mirades.

Sonsoles Ónega mirant a càmera a 'I ara Sonsoles' d'Antena 3
Sonsoles Ónega es converteix en la protagonista de l'últim número de la revista 'Semana' | Atresmedia

Segons ha assegurat la capçalera esmentada, a l'interior del seu últim número podem trobar un extens reportatge protagonitzat per Sonsoles Ónega i Juan. Fotografies que mostren com és el dia a dia de la parella quan pensen que ningú no els veu.

Sonsoles Ónega i Juan, enxampats: les fotos que demostren en quin punt es troba la seva relació

Sonsoles Ónega i Juan no poden estar més feliços i enamorats. O això és el que, almenys, es pot apreciar després de veure les darreres imatges que Semana ha compartit en el seu darrer número.

No hi ha cap dubte que aquesta coneguda presentadora de televisió està passant per un dels millors moments de la seva vida, tant professionalment com personalment. Però els responsables de la felicitat no serien únicament els seus dos fills.

Sonsoles Ónega i la seva parella, Juan, passejant per Madrid
Sonsoles Ónega i Juan són fotografiats al mig del carrer | Europa Press

Des de fa uns quants mesos, Sonsoles Ónega comparteix la seva vida amb Juan, un economista set anys més gran que ella. Tot i això, la seva diferència d'edat no ha estat un impediment per a ells, més aviat al contrari.

Segons ha transcendit, la comunicadora i aquest expert en finances comparteixen molts interessos, com ara el seu amor pels animals i el menjar. Una complicitat que la revista Semana ha captat i publicat al seu darrer número.

A través d'un extens reportatge fotogràfic, aquesta revista ha resumit com és el dia a dia de Sonsoles Ónega i Juan quan es pensen que ningú no els està observant.

Segons es pot veure en les esmentades instantànies, a la parella li encanta passar temps junts. Per això, sempre que poden surten a passejar pels carrers de Madrid amb els dos gossos de l'escriptora. Escena que aquesta revista del cor ha compartit amb tots els lectors.

Durant aquest passeig, tant Sonsoles Ónega com la seva parella es van mostrar molt relaxats, deixant al descobert la forta complicitat que hi ha entre ells.

Per a l'ocasió, tots dos van escollir uns looks còmodes i esportius, perfectes per a una caminada llarga. A més, i segons han destacat des de la capçalera, també van portar "una motxilla, on portaven tot el necessari per passar unes hores fora de casa".