Portada de la revista "Diez Minutos" amb diverses imatges de persones destacades.
GENT

'Diez Minutos' mostra la primera imatge del nadó de Gabriela Guillén i Bertín Osborne

'Diez Minutos' avança la portada amb la primera imatge del nadó de Gabriela Guillén i Bertín Osborne

La revista Diez Minutos ha avançat la portada de demà amb la primera imatge del nadó de Gabriela Guillén i Bertín Osborne.

El petit, el nom del qual desconeixem i que encara no havíem pogut veure fins ara, apareix a la portada d'una revista per primera vegada i als braços de la seva mare.

Gabriela Guillén apareix mirant a l'horitzó i gaudint del primer bany amb el seu nen, on podem observar també com ha crescut molt.

Aquesta és la primera imatge que també tenim de mare i fill, just després que Bertín Osborne hagi reconegut la paternitat del nen.

Portada de la revista

Gabriela ha estat enxampada en plena platja, encara que molts es pregunten si estava sola o bé anava acompanyada. I, des de TardeAR, han destapat tots els detalls sobre aquesta escapada.

"Aquesta imatge va ser captada a València, la setmana passada i se'n va anar amb cotxe amb una amiga", ha informat Miguel Ángel Nicolás. De la mateixa manera, el col·laborador ha explicat que Gabriela apareix en banyador, "perquè encara no s'atreveix a posar-se un biquini".

"Han passat només sis mesos, i ella no s'atreveix a fer encara aquest pas", assegura. De la mateixa manera, tots han apuntat que "al nen se'l veu força gran".

'Diez Minutos' avança la primera imatge del nadó de Gabriela Guillén i Bertín Osborne

És a dir, que han destacat que la mida l'ha pogut treure dels gens Osborne. Així, sembla que Gabriela no va arribar a banyar-se, sinó que només es va atrevir a posar els peus.

El que ha destacat Marta López, és que sembla que tota aquesta situació ha donat peu que neixi una estrella. "Vol pertànyer a aquest món", assegura. "Ja no té por".

I és que des de fa mesos, Gabriela Guillén ha aconseguit fer-se un nom per si mateixa i ha adquirit una gran notorietat més enllà de Bertín Osborne.

Muntatge de Gabriela Guillén parlant mirant de banda amb una brusa de zebra groga i negra i Bertín Osborne mirant de banda amb camisa negra i vermella i un micròfon a la mà

Almenys, ara que ja ha aconseguit que reconegui el seu fill, la model pot estar més tranquil·la i continuar endavant amb la seva vida.

Tot i això, Gabriela encara no ha concedit cap altra exclusiva i segueix bolcada en el seu treball.

Mentre que, d'altra banda, el que ha sortit més esquitxat i la seva carrera fins i tot s'ha vist força afectada, ha estat el mateix Bertín Osborne.

La mala imatge enmig de la batalla amb Gabriela li ha acabat passant factura, sobretot professionalment. Per això molts sostenen que això l'ha impulsat a reconèixer finalment el seu fill.

➡️ Gent

Més notícies: