Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Gran Hermano VIP'
GENT

Jorge Javier Vázquez i María Patiño tenen un estrany gest que desferma els rumors

Jorge Javier Vázquez porta sense aparèixer des que va anunciar que deixava la televisió

Jorge Javier Vázquez va fer saltar totes les alarmes amb un missatge que va estranyar tothom: va anunciar que es retirava de la televisió. De moment no vol saber res de la seva faceta mediàtica, ni tan sols va ser-hi a l'últim programa de Sálvame.

No es va acomiadar dels seus companys i aquest moviment va desfermar molts rumors, que han anat en augment després de l'última cosa que ha passat. Jorge Javier Vázquez ha tingut l'oportunitat de reunir-se amb els seus col·laboradors de Sálvame, però ha preferit no fer-ho.

Belén Esteban ha publicat una foto amb els seus antics companys a un conegut hotel de Madrid. “Història d'Espanya”, escriu la princesa del poble a la tan esperada instantània.

Ha cridat molt l'atenció que Jorge Javier Vázquez no hagi estat present en aquest retrobament, però no ha estat l'únic. María Patiño tampoc ha quedat amb l'equip i ningú entén el motiu perquè hi eren tots.

Storie de Belén Esteban a Instagram sopant amb l'equip de 'Sálvame' el 4 de juliol de 2023
Belén Esteban ha compartit el moment amb els seus seguidors | Instagram, @belenestebanmenendez

Lydia Lozano, Gema López, Carmen Borrego i Alonso Caparrós, entre molts altres, estaven desitjant que arribés aquesta cita tan especial.

María Patiño aparentment no té cap problema, per això els espectadors de Telecinco esperaven veure-la al retrobament. Ningú sap per què no hi ha anat; és a Madrid perquè presenta Socialité, així que no té cap excusa.

Post de Belén Esteban a Instagram amb l'equip de 'Sálvame' a un restaurant el 4 de juliol de 2023
Jorge Javier Vázquez i María Patiño s'han absentat de la cita | Instagram, @belenestebanmenendez

Jorge Javier Vázquez i María Patiño no es volen pronunciar

El més estrany és que ni Jorge Javier ni María Patiño han fet servir les seves xarxes per comentar la foto que ha publicat Belén Esteban. No li han escrit cap comentari i això ha fet saltar les alarmes. Què està passant i per què hi ha tant secretisme?

David Valldeperas, el director de Sálvame, ha ofert una entrevista per explicar com es troba Vázquez. Ha estat força sincer i ha reconegut que és un moment delicat.

“Jo crec que el va afectar l'anunci del final de Sálvame i ens va afectar a tots perquè no ens esperàvem. N'havíem sentit a parlar, però així és aquest món del rumor i més a Mediaset, és el que ens trobàvem cada dia. Va ser un cop per a tots i per a ell”.

La Maria continua amb Socialité i ha explicat que ara que té més temps lliure vol ampliar la seva formació. Té una relació estupenda amb tots els que van ser-hi al retrobament, per això la seva postura no s'entén.

Cada vegada hi ha més rumors i només ells, Jorge Javier i María Patiño, els poden resoldre.