Primer pla d'Antonio David Flores amb cara de preocupació
GENT

Antonio David Flores descobreix per fi qui està traint Marta Riesco

Antonio David Flores s'assabenta de tots els detalls d'aquesta suposada deslleialtat

Antonio David Flores ja sap qui és l'última persona que ha traït Marta Riesco. I tot gràcies a les darreres declaracions que ha fet la periodista a través de les xarxes socials.

A mitjans d'abril, l'exreportera de Telecinco va anunciar públicament a les històries del seu Instagram que la seva relació amb l'exguardia civil s'havia trencat per sempre.

Muntatge de fotos d'Antonio David Flores amb cara d'enuig i Marta Riesco plorant
Antonio David Flores no ha estat l'únic que ha traït Marta Riesco | España Diario

Mesos després, quan semblava que l'amor s'havia acabat entre ells, Marta Riesco va deixar tots els seus seguidors sense paraules amb les darreres declaracions que va fer sobre Antonio David Flores.

Segons ella mateixa va relatar, ha tornat a rebre un nou revés per part de la seva exparella. I és que, després que li demanés matrimoni i tenir fills, el youtuber va desaparèixer al mig de la nit. "Ha estat humiliant", va assegurar la comunicadora.

Després d'aquest nou cop, l'ex d'Antonio David Flores ha tornat per compartir la nova deslleialtat que ha patit per part d'una de les persones de confiança.

Antonio David Flores s'assabenta de tots els detalls

Antonio David Flores per fi ha descobert qui és la persona que està traït Marta Riesco. I és que, al seu perfil d'Instagram, la reportera ha explicat tots els detalls sobre l'última decepció que s'ha endut amb la Núria, una de les seves noves amigues.

A través de les històries d'aquesta xarxa social, la influencer ha parlat llargament sobre la seva situació actual en relació amb aquest complicat tema.

"M'estan passant una sèrie de coses que són difícils de pair. La deslleialtat d'una amistat és una de les coses més difícils de portar a la vida", ha assegurat l'ex d'Antonio David Flores.

Storie de Marta Riesco, molt emocionada, explicant la nova traïció que ha patit
L'ex d'Antonio David Flores està molt decebuda amb una de les seves amigues | @marta.riesco

Marta considera que és una persona "molt confiada", ja que, ràpidament, es bolca amb les noves amistats que arriben a la seva vida. "Ximple de mi, de vegades confio en gent que amb el temps et demostra que la seva amistat mai no va ser veritable, va ser interessada".

En aquesta ocasió, l'exparella d'Antonio David Flores s'ha volgut pronunciar sobre la "traïció" que ha rebut per part de la Nuria, creadora de Modaresilencia. Tal com tots sabem, la relació entre aquestes dues noies va néixer a través de les xarxes socials.

Tal va ser la connexió que Riesco va sentir amb ella que no va dubtar a obrir-li les portes de casa seva. Tot i això, una "deslleialtat" per part d'aquesta empresària ha estat la desencadenant de la seva enemistat.

Segons ha comentat l'extrabaixadora d' El programa de AR, la fi de la seva amistat està directament relacionada amb la filla d'Antonio David Flores.

Tot i que és conscient de la complicada situació per la qual està passant, la Nuria ha decidit col·laborar amb Rocío Flores i Marina Esnal, les dues enemigues públiques de Marta.

Primer plànol de Marta Riesco posant amb rostre seriós i una mà recolzada en el seu cap
Marta Riesco confessa que va patir bullying a l'escola | @marta.riesco

Per això, l'exnòvia d'Antonio David Flores ha confessat que ha arribat a un punt "en què està decebuda amb la vida". "Et preguntes per què et passen aquestes coses", ha afegit tot seguit.

A més, Marta Riesco ha aprofitat l'ocasió per compartir públicament un dels episodis més traumàtics de la seva vida. I és que, la periodista ha assegurat que, durant la seva infància, va patir bullying a l'escola.

"Vaig sortir d'això, vaig tenir amics meravellosos a l'adolescència, a la feina també. Però ara em torno a sentir així perquè escolto aquest tipus de comentaris", ha assegurat, comparant així la seva situació actual amb aquest dolorós episodi.

L'ex d'Antonio David Flores també ha confessat que durant aquests anys no va comptar amb el suport de ningú, ni tan sols de la seva mare.

"Alguna cosa faràs tu, perquè no és normal que un grup de 12 persones es posin en contra teva", era la frase que la seva progenitora utilitzava per posar en dubte el seu testimoni.