Primer pla de Terelu Campos amb rostre d'enfadada en 'Sálvame'

Terelu Campos perd la paciència i confirma els rumors sobre Telecinco

Terelu Campos es pronuncia sobre els problemes actuals de Mediaset España

Terelu Campos ja s'ha cansat de guardar silenci. Per això, durant la seva última entrevista, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de confirmar tots els rumors que s'han generat al voltant de Telecinco.

El darrer 14 de juliol, va acabar una important etapa dins de Mediaset España. Després de 14 anys en antena, el Deluxe va penjar el cartell "es traspassa" a la porta del seu plató.

Terelu Campos i María Patiño al final de Divendres Deluxe a Telecinco
Terelu Campos i els seus companys es van acomiadar per sempre de tota la seva audiència | Mediaset

Aquella nit, i després d'haver-se acomiadat també de la versió vespertina d'aquest format, Terelu Campos va voler dir unes paraules emotives. "Només esperem que, quan recordeu el Deluxe, se us escapi un somriure".

La presentadora va deixar clar que, durant aquest temps, ella i els seus companys han estat “molt feliços”. A més, ha assegurat que tot l'equip ha "gaudit molt" fent el que millor saben fer: entretenir l'audiència.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Des d'aleshores, Telecinco no està passant pel seu millor moment. Després de la cancel·lació de Sálvame, les dades d'audiència han començat a desplomar-se a passos de gegant. Tant és així que als programes d'aquesta empresa els costa superar la barrera del 10 % de quota de pantalla.

Ara, i després de conèixer la delicada situació per la qual està passant Telecinco, Terelu Campos ha parlat clar i net sobre aquest tema durant la seva última entrevista per a Lecturas.

Terelu Campos ataca durament Telecinco: "Quin cinisme"

Terelu Campos no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de confirmar un rumor inesperat sobre Telecinco. Després de setmanes suportant tota mena de comentaris relacionats amb Sálvame, la televisiva ja ha perdut la paciència.

La presentadora i diversos dels seus companys ja han tornat de Miami, on han estat gairebé dues setmanes rodant el seu nou 'docu-reality' per a Netflix. Tanmateix, només posar un peu a Espanya, la comunicadora s'ha pronunciat, com mai abans, sobre la fi de Sálvame.

Primer pla Terelu Campos amb rostre somrient
Terelu Campos parla sobre el final de 'Sálvame' | Europa Press

Un cop més, Terelu Campos ha tornat a mostrar la seva disconformitat amb la decisió que van prendre els alts càrrecs de Mediaset España. Tot i això, en aquesta ocasió, ha volgut fer un pas més enllà:

"Quin cinisme, oi? Intenten fer com si estiguéssim morts i estem supervius. Potser això fot més. Això és perjudicial per a qui ho fa", ha assegurat.

A més, Terelu Campos no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de parlar sobre la preocupant pèrdua d'audiència que Telecinco està experimentant actualment.

D'acord amb les dades recollides aquestes últimes setmanes, la cadena ha signat la seva pitjor quota des de la seva creació el 1990. Tant és així que ha caigut fins a la tercera posició, i han estat sobrepassades per La 1.

"El públic no és ximple", ha assegurat Terelu Campos, de manera contundent. Per això, i després de totes les crítiques que han rebut els treballadors de Sálvame, ha volgut donar-li a Telecinco on li fa més mal. "Mira si tenim interès que només cal veure les audiències".

Segons ha reflexionat la presentadora de televisió, Mediaset España no ha sabut gestionar correctament la cancel·lació d'aquest programa d'èxit.

"Sálvame podria estar 'ferit de mort', així entre cometes. Però amb les coses que han fet i com les han fet, l'únic que han fet és reviure Sálvame", ha sentenciat Terelu Campos.

Terelu Campos plorant i tapant-se el nas amb la mà mentre mira a càmera
Terelu Campos està passant per un dels moments més tristos de la seva vida | Mediaset

A més, i com era d'esperar, la televisiva s'ha tornat a pronunciar sobre el delicat estat de salut de la seva mare, María Teresa Campos.

"Aquesta malaltia no només s'emporta el malalt, sinó també els que estan al seu costat. Ja no suporto més veure patir la meva mare. No sabem cap on ens portarà aquest procés, tinc por", ha assegurat, després de confessar que és el pitjor estiu de la seva vida.