Pla mig de Sílvia Abril

Sílvia Abril encén les xarxes amb la seva última foto i tothom es fixa en el mateix

La còmica ha sorprès els seus seguidors

Sens dubte, Sílvia Abril és una de les presentadores més còmiques del nostre país. Ara, igual que la majoria de celebrities, està gaudint al màxim de l'estiu i de la seva gent. L'actriu forma un dels tàndems més còmics del país amb Andreu Buenafuente, un altre històric.

Ara, la parella es troba gaudint de les vacances. A través del seu perfil d'Instagram, on acumula més de 691.000 seguidors, l'actriu ens mostra una mica del dia a dia.

Segons ha publicat la catalana, aprofita les vacances per cuidar-se, fer exercici físic i mantenir-se en forma.

Sílvia Abril sorprèn

Abans no arribi el mes de setembre i hagi de reprendre la seva intensa agenda laboral, l'actriu aprofita les vacances per connectar amb els seus seguidors. Ara, la còmica ho ha tornat a fer, ha deixat tothom amb la boca oberta arran d'una foto amb biquini.

I és que la dona d'Andreu Buenafuente, no ha sorprès per gaudir de les vacances en un entorn idíl·lic, sinó pel seu espectacular físic als 52 anys.

Tot i estar de vacances, la catalana continua cuidant el seu cos. Sílvia Abril se'n cuida, i molt, així ho ha demostrat a través del seu perfil d'Instagram.

«Aquí em teniu, aprofitant per entrenar. El millor d'estar de vacances!!!! A veure si em lesiono i puc parar jajajajajaja», ha afegit la còmica. Sílvia Abril, als 52 anys, es mostra al natural, amb un biquini blau que conjunta amb els seus abdominals i unes ulleres de sol blanques que contrasten amb la pell morena.

La imatge demostra que està en plena forma i que pot fer exercicis de braç i esquena. Sens dubte, el que més ha cridat l'atenció de la foto és la seva forma física, la realitat és que la catalana té uns abdominals molt marcats. Això ha fet encendre les xarxes, ja que els seus seguidors no han dubtat a deixar-li comentaris.

«Estàs espectacular», «Jajajaja que buenorra», «Quins abdominals», «Ets una crack i estàs estupenda» o «Els abdominals que tens són per planxar a sobre», aquests són alguns dels molts comentaris que es poden llegir a la publicació que actualment ja compta amb més de 30.000 m'agrada.