Primer plànol de Diego Arrabal mirant a la càmera amb rostre seriós quan col·laborava en Telecinco

Diego Arrabal ja sap per què Antonio David Flores es nega a parlar

Diego Arrabal comparteix amb els seus seguidors tot el que sap sobre això

Diego Arrabal ha revelat al seu canal de YouTube els motius pels quals, segons ell, Antonio David Flores ha decidit no pronunciar-se després de les últimes declaracions de Marta Riesco.

Des que van finalitzar la seva relació, l'exreportera de El programa de AR no ha deixat de compartir algunes dades sobre la seva complicada història d'amor amb l'exguàrdia civil.

Muntatge d'Antonio David Flores plorant i Marta Riesco enfadada
Després de la seva ruptura, Marta Riesco ha revelat molta informació sobre la seva relació | e-noticies.cat

Tant és així que, en una ocasió, l'enemiga de Diego Arrabal va assegurar que Antonio David Flores volia casar-se i tenir fills amb ella. Aquestes declaracions es van produir fa unes setmanes, després que el seu festeig es trenqués per sempre:

"Ha estat humiliant. Després de tres dies ficant-se al llit amb mi, dient-me que m'estima, demanant-me que ens casséssim i tinguéssim fills; mentre jo dormia, es va emportar totes les seves coses de casa meva i se'n va anar".

Temps després, i malgrat aquest desvergonyiment, Marta va assegurar al canal de YouTube de Javi Oliveira, Telesalseo, que trobava molt a faltar Antonio David i la seva família. "Els estimo moltíssim i per a mi eren el millor".

Tot i això, durant tot aquest temps, la periodista no ha parat d'atacar durament el seu ex a través d'aquesta plataforma de vídeo. Fa unes hores, Riesco no ha dubtat a assegurar públicament que el seu ex “està malament del cap”.

Ara, i després de la polèmica que hi va protagonitzar fa uns dies, Diego Arrabal ha tornat a la càrrega. Per això, a les portes de casa d'Antonio David Flores, ha decidit revelar els motius pels quals l'extertulià ha decidit no parlar públicament sobre aquesta situació.

Diego Arrabal comparteix les claus sobre el silenci de l'exguàrdia civil

Diego Arrabal ha compartit amb els seus subscriptors de YouTube els motius pels quals Antonio David Flores ha decidit no pronunciar-se, per ara, sobre tots els atacs de la seva exparella.

Mentre feia guàrdia a les portes de la casa de l'ex de Riesco, el paparazzi ha volgut donar la seva opinió sobre les darreres declaracions públiques de Marta. "Dir que Antonio David està malament del cap em sembla força greu".

Captura del canal de YouTube de Diego Arrabal des del cotxe
Diego Arrabal acudeix a casa d'Antonio David a la recerca de les primeres declaracions | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

A més, segons ha recordat Diego Arrabal, l'"abanderada de l'assetjament" també ha assegurat que totes les seguidores del seu ex "estan enamorades d'ell". Unes paraules que, per al fotògraf, són "una falta de respecte força gran".

Tanmateix, per si no n'hi hagués prou, el marbellí ha volgut destacar les desafortunades paraules de Riesco sobre l'estatus social de les seguidores de l'excol·laborador. I és que, tal com ella mateixa ha assegurat al canal Telesalseo, "són d'una posició social baixa".

Després de fer un repàs per aquestes últimes i polèmiques declaracions, Diego Arrabal considera que "Antonio David és el personatge del moment". I és que, segons ell, gràcies a aquesta guerra mediàtica, “tothom en parla, però ell encara no ha dit res”.

Per això, i a la recerca de les primeres declaracions del pare de Rocío, el paparazzi ha decidit esperar al costat del seu edifici per ser el primer a aconseguir aquesta exclusiva:

"Ens trobem a casa d'Antonio David Flores i estic esperant dues coses. Primer, veure si ens dona unes declaracions i així sortim de dubtes sobre què li han semblat les declaracions de Marta".

A més, Diego Arrabal ha assegurat que li agradaria, si està dins de casa seva, "que baixés i aclarís moltes coses" de la relació que hi manté actualment.

Primer pla d'Antonio David Flores amb cara seriosa a les portes del jutjat
Antonio David ha optat per no pronunciar-s'hi | GTRES

"Crec que també hauria d'aclarir què és el que m'ha de dir. Potser m'ha de dir alguna cosa, com diu la seva exparella", ha assegurat Diego Arrabal mirant directament a càmera.

Per això, i malgrat les altes temperatures, Diego Arrabal ha deixat clar que "aguantarem aquí el temps que faci falta". Per a ell, "és força important" que Antonio David aclareixi totes aquestes qüestions. Tot i això, segons sembla, per ara ha decidit guardar silenci en relació amb aquest tema polèmic.