Muntatge d'un primer pla de Diego Arrabal seriós, Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol i una casa

GENT

Diego Arrabal visita la casa de Julián Muñoz i destapa la veritat que ningú coneix

Diego Arrabal s'ha traslladat fins on és Julián Muñoz per conèixer l'última hora sobre el seu estat de salut

Diego Arrabal s'ha desplaçat fins a Màlaga per conèixer de primera mà com es troba Julián Muñoz. Fa uns dies la salut de l'exedil va fer saltar totes les alarmes i totes les mirades hi estan posades. La seva situació és molt delicada i preocupant i no han deixat de succeir-se rumors i titulars sobre això.

Per això, el paparazzi ha pres la determinació d'anar fins al domicili de la filla de Julián per saber l'última hora. Eloísa ha acollit el seu pare durant aquest tràngol i Diego ha destapat la veritat sobre la seva salut. Segons Arrabal, Julián "està millor i ahir se'l va veure passejant".

Diego Arrabal viatja fins a Màlaga i destapa la veritat de Julián Muñoz

Va ser a finals del mes de març quan Julián Muñoz va tornar a acaparar els titulars de la premsa i els platós de televisió. Qui va ser parella d'Isabel Pantoja i alcalde de Marbella està travessant un complicat tràngol. Fa temps que Julián té problemes de salut i aquests han estat empitjorant.

En aquest sentit, Diego Arrabal decidia posar rumb a Màlaga dimarts 2 d'abril passat per conèixer l'última hora sobre el seu estat. El moment l'ha compartit al seu canal de YouTube i ha estat allà on ha destapat la veritat que ningú coneix, que està millor.

Captura del canal de YouTube de Diego Arrabal des del cotxe
Diego Arrabal destapa l'última hora sobre Julián Muñoz | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

Segons Arrabal, encara que Julián continua convalescent, el seu estat no és tan greu com alguns mitjans han traslladat. "L'última hora de Julián és que està millor, dins de la gravetat. Ahir se'l va veure passejant pels voltants d'aquesta casa", revelava.

Encara que no hi ha imatges d'aquest passeig, Diego sosté que sí que va tenir lloc i que la seva millora ha estat confirmada pel gendre de Muñoz. "Són bones notícies", afegia el paparazzi. Això sí, no s'aventurava a donar per fet que l'exalcalde es recuperarà del tot.

Captura de Diego Arrabal a YouTube parlant des d'un carrer el 2 d'abril de 2024
Diego Arrabal destapa que Julián està millor i que ha sortit a passejar | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

"Està millor dins de la seva situació, però això no vol dir que el veurem corrent pels carrers", manifestava. Julián es troba residint al domicili de la seva filla Eloísa envoltat dels seus i en companyia de la seva família. Una informació que ell mateix va confirmar a Así es la vida.

Julián Muñoz confirma la informació de Diego Arrabal

Era el mateix Julián qui agafava el telèfon i confirmava a Así es la vida la informació que havia donat Diego, tal com han publicat a X. Gema Fernández va ser l'encarregada de traslladar a totes les paraules que l'exedil li havia donat durant una breu conversa telefònica.

Tal com va explicar la col·laboradora, Julián es troba amb la seva família i li ha assegurat que "està bé". "M'ha dit que ell no és ningú perquè ens preocupem per ell, que ho agraeix i que està intentant recuperar-se", comentava.

Tweet d''Así es la vida' amb la notícia de la seva conversa amb Julián Muñoz el 2 d'abril de 2024
Julián confirma a 'Así es la vida' que està bé | Twitter, @asieslavidatele

Gema va revelar que el desig de Muñoz és "estar tranquil" i que no se'l converteixi en "protagonista". Per als presents, el fet que Julián hagi decidit parlar per telèfon és un bon senyal i "dins de la part dolenta, són bones notícies".

Sembla evident que l'exmarit de Mayte Zaldívar està al corrent de tot el que se n'està parlant. És conscient de l'expectació que ha aixecat la seva delicada salut, però ha volgut enviar un missatge tranquil·litzador.

Imatge de Julián Muñoz, amb uns papers a la mà, passejant a Algesires
La salut de Julián Muñoz continua sent delicada | GTRES

De moment, ha experimentat una millora dins la gravetat i continua centrat en la seva recuperació. Una recuperació lenta a jutjar per l'estat en què l'ha trobat la periodista. "Se li notava en respirar i parlava molt a poc a poc", explicava Gema.

Sigui com sigui, Julián està rebent l'afecte dels seus, fins i tot els de la seva exdona, que ha deixat el passat enrere. Mayte no ha dubtat a estar amb el pare de les seves filles per acompanyar-lo en aquests moments delicats.

➡️ Gent

Més notícies: