Primer plànol de María Teresa Campos amb els ulls plorosos en un plató de televisió

Telecinco anuncia que María Teresa Campos està ingressada en un 'estat greu'

Maria Teresa Campos, segons el programa 'Fiesta', ha ingressat d'urgència

La pàgina del programa Fiesta de Telecinco ha anunciat que María Teresa Campos està ingressada a un hospital "en un estat greu". La María Teresa fa un temps que està retirada dels mitjans de comunicació i les seves filles estan pendents del seu estat de salut. Tant Terelu Campos com Carmen Borrego han tingut molta cura a l'hora de parlar del tema, no han donat gaires dades.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Terelu Campos ha explicat que María Teresa tenia "un problema cognitiu important", però no ha dit res més. Ara Telecinco ha anunciat que la matriarca de les Campos ha ingressat d'urgència a un hospital madrileny, però de moment no hi ha diagnòstic.

María Teresa Campos, hagi passat el que hagi passat, compta amb el suport de tota la família. La presentadora sempre ha estat al costat dels éssers estimats i ara li estan tornant tot el que ha donat.

Captura d'una notícia de Telecinco el dia 3 de setembre del 2023 en què comunica l'estat greu de María Teresa Campos
María Teresa Campos és a l'hospital | España Diario

Telecinco no ha donat més detalls i ha assegurat que ho revelarà tot a Fiesta. A partir de les 16:00 hores començaran a sortir més dades, de moment cal acollir-se a la informació aportada per Mediaset.

María Teresa Campos compta amb el suport de la família

María Teresa Campos ha estat una gran estrella de la televisió i encara hi ha molta gent pendent dels seus passos. Aquesta notícia ha preocupat els seus seguidors, que hauran d'esperar per saber què està passant.

Sempre segons el programa Fiesta, María Teresa està "greu", però encara no hi ha gaires dades. El que sí que és evident és que Alejandra Rubio, Carmen Borrego i Terelu Campos sempre estaran al seu costat.

Campos fa un temps que està apartada i les seves filles han anat desvetllant com es troba. L'última a parlar va ser Carmen Borrego, que va assegurar que la seva mare "estava fastiguejada". Però què ha passat perquè ingressi a l'hospital? Telecinco té totes les dades.