Primer pla de Carmen Borrego feliç
GENT

El dia que Carmen Borrego va revelar quants diners exactes tenia al banc

Carmen Borrego mai no ha tingut cap problema a l'hora de parlar sobre aquest tema tan personal

Carmen Borrego no va tenir cap problema a revelar públicament quina era la quantitat exacta que tenia al seu compte bancari. Aquesta confessió es va produir el 2021, durant una de les seves intervencions a Sálvame més esperades.

El 2 de juliol passat d'aquell any, la filla de Maria Teresa va visitar el plató del Deluxe en qualitat de convidada. Aquella nit, i després d'un any allunyada del format, la televisiva va tornar al plató que la va catapultar a la fama per retrobar-se amb alguns dels seus antics companys.

Tot i això, només començar amb la seva entrevista, Carmen Borrego es va veure obligada a parlar sobre un tema molt personal: la seva situació econòmica. I és que, després de posar un peu a l'estudi, Jorge Javier Vázquez la va rebre amb una petita broma.

“T'hauran pagat bé, no? Perquè això no surt de franc…”, va assegurar el presentador del Deluxe , entre rialles. Després d'aquest primer dard per part del seu excompany, a la televisiva no li va quedar cap altra opció que pronunciar-s'hi.

Primer pla de Carmen Borrego a 'Gran Hermano VIP' a punt de plorar
Carmen Borrego va tornar al 'Deluxe' després d'un any fora del format | Mediaset

I, encara que no va arribar a transcendir la xifra exacta que es va embutxacar aquella nit, Carmen Borrego no va tenir objeccions a l'hora de confessar quants diners tenia al banc.

Carmen Borrego va revelar quants diners tenia al banc

La veritat és que Carmen Borrego no ha tingut mai cap problema a l'hora de parlar sobre la seva canviant situació econòmica. Tant és així que, aquella mateixa nit, va arribar a reconèixer que, si concedeix entrevistes, només és perquè necessita diners.

Després d'aquesta inesperada declaració, la col·laboradora de televisió no va tenir objeccions a l'hora de parlar sobre els seus comptes bancaris. Tal com va confessar ella mateixa, des que va abandonar Sálvame , s'havia vist obligada a rebaixar el nivell de vida.

Després de la seva inesperada sortida del format que, segons ella, tant li va fer patir, Carmen Borrego va començar a formar part de l'equip de col·laboradors de Viva la vida. Tot i això, tot apunta que el sou que guanyava dins d'aquest programa no era suficient.

Muntatge amb les cares de Jorge Javier Vázquez i Carmen Borrego seriosos
Carmen Borrego va revelar a Jorge Javier els diners que tenia al banc | GTRES, e-noticies.cat

En aquell moment, la germana de Terelu va passar de treballar cinc dies a la setmana a només un dins aquest espai de Telecinco. Per tant, els seus ingressos van disminuir de forma considerable.

Durant la seva entrevista al Deluxe , Carmen Borrego va assegurar que, amb els diners que li reportava la seva feina a Viva, la vida només li arribava per “viure al dia”.

Una informació que va deixar més d'un sense paraules, ja que la filla de Maria Teresa feia més de 25 anys que treballava a la televisió. Sense comptar amb tots els diners que havia guanyat amb les seves múltiples exclusives per als diferents mitjans de comunicació espanyols.

Però el que va acabar de sorprendre va ser la quantitat de diners que, en aquell moment, tenia Carmen Borrego al seu compte bancari. “Tinc menys de 10.000 euros al banc”, va revelar la tertuliana.

Tot i que això sí, la televisiva va voler deixar molt clar que la seva família no estava passant per cap mala ratxa econòmica. I és que, segons ella, els seus ingressos eren més que suficients per satisfer les necessitats bàsiques de casa seva.

Primer plànol de Carmen Borrego amb rostre seriós
Després d'abandonar 'Sálvame', els ingressos de Carmen Borrego van disminuir | Mediaset

“Tinc per viure, per menjar, per pagar casa meva”, va apuntar Carmen Borrego, a continuació. No obstant això, i malgrat la seva situació, la col·laboradora va rebutjar en diverses ocasions tornar a reprendre les seves funcions dins de Sálvame . “No estic preparada per tornar”.

Tot i que amb el pas del temps va canviar d'opinió, aquesta decisió la va prendre després d'haver vist com la seva salut mental es veia greument afectada per la feina. I és que, després de totes les crítiques i polèmiques que va protagonitzar en aquest format, va tenir a posar-se en mans de professionals:

“Un es queda sense autoestima. He anat a un especialista, em sembla que és fonamental. Hi ha vegades que tot és un món i cal demanar ajuda”, va confessar Carmen Borrego, abans de puntualitzar que ja havia aconseguit superar aquest sotrac.