Muntatge de Sara Carbonero posant en un photocall maquillada i amb un vestit negre i al costat una foto d'Iker Casillas rapat fent el signe de la pau amb la mà
GENT

El secret d'Iker Casillas veu la llum mentre Sara Carbonero continua a l'ombra

Iker Casillas ha adoptat la mateixa posició que Sara Carbonero, però no ha obtingut els mateixos resultats

Aquest diumenge ha vist la llum un dels secrets millors guardats d'Iker Casillas: com ha celebrat el seu 43 aniversari. Mentre Sara Carbonero continua blindant la seva vida privada i compartint només aquelles dades que vol que transcendeixin, Iker ha tingut pitjor sort. La periodista va organitzar una festa amb magnificència per celebrar el seu aniversari, desitjava que el públic ho sabés i ho va explicar a través de les seves xarxes.

Iker Casillas no tenia intenció que els espectadors descobrissin com havia passat el seu aniversari, però ja no és un secret. Fonts properes asseguren que ha complert la tradició i s'ha desplaçat fins al seu poble Navalacruz (Àvila). Des de fa molt de temps organitza un cap de setmana festiu i convida tots els habitants.

Iker Casillas i Sara Carbonero mirant-lo

Cada edició té una temàtica i aquesta temporada ha tocat la Fira d'abril. Els carrers de Navalacruz s'han omplert de fanalets, vestits de sevillana i tallers per als menuts. Tot va a compte d'Iker, que està encantat de compartir un dia tan especial amb els seus veïns.

Una de les raons per les quals aquesta festa és un secret està relacionada amb la discreció que Iker Casillas troba a Àvila. Al seu poble ningú no li demana fotografies, però aquest any han assistit al seu aniversari gent del poble del costat. Són aquests els que han acabat filtrant què ha passat durant el cap de setmana.

Iker Casillas es nega a donar explicacions

Iker ha contractat l'orquestra Kmaleon perquè amenitzi la jornada i la festa va durar fins a altes hores de la matinada. Molts espectadors han quedat sense paraules en descobrir aquesta informació. Molts ja sabien el costum que tenia l'empresari, però ningú no sabia que arribava fins a tal punt.

D'altra banda, l'aniversari de Casillas ha estat marcat per una polèmica que continua sense resoldre's. L'ex de Sara Carbonero va publicar una fotografia a les seves xarxes amb els cabells rapats. Tot fa pensar que s'ha sotmès a un empelt capil·lar, com han fet molts famosos, però ell es nega a donar explicacions.

Primer pla d'Iker Casillas somrient a 'OMG! La Liga Music Experience'

El diari La Razón acaba de confirmar que les imatges d'Iker sense cabells responen a una qüestió estètica. Suposadament, no és la primera vegada que es posa en mans de professionals per millorar-se els cabells. Ja el 2012 s'hauria fet una cosa semblant, però per què no ho reconeix?

Mentrestant, Sara Carbonero continua la vida distanciada de totes les polèmiques. Continua sent una cara molt important, però la seva activitat es desenvolupa en un segon pla i es converteix en protagonista únicament quan ella ho desitja.

➡️ Gent

Més notícies: