La reina Sofia, la princesa Elionor i la reina Letizia surten del lliurament dels 'Premis Princesa d'Astúries 2023' el dia 20 d'octubre de 2023

El gest de la reina Sofía a Leonor després dels Premis Princesa d'Astúries

La reina Sofía s'ha fixat en una cosa molt cridanera que la princesa Leonor portava posat

Sempre s'ha especulat com és la veritable relació entre la reina Letizia i la reina Sofía. Tot i els rumors i les especulacions, la veritat és que totes dues sempre han mostrat públicament que es porten a les mil meravelles.

Ahir, després d'acabar el lliurament de premis, tota la família reial es trobava amb els mitjans de comunicació. No van dubtar en mostrar-se somrients amb tots els reporters i els mitjans de comunicació que hi havia.

Tot i això, els càmeres també van poder captar un moment de complicitat de la reina Sofía amb Letizia i la princesa Leonor que no ha deixat indiferent ningú. A la reina Sofía li va cridar poderosament l'atenció un accessori que Leonor portava posat i no va dubtar a interessar-s'hi.

La reina Sofía i el seu gest a la princesa Leonor davant les càmeres

A la sortida del Teatre Campoamor, la reina Sofía, la reina Letizia i la princesa Leonor protagonitzaven un gran moment abans de muntar-se al cotxe. La reina Sofía no dubtava a retirar-li els cabells a la seva néta per tal de veure quines arracades eren els que portava posats.

Muntatge del primer pla de la princesa Elionor amb el gest de la reina Sofia apartant-li els cabells per veure'l els pendents als 'Premis Princesa d'Astúries 2023'
La reina Sofía es va interessar per les arrecades de la princesa Elionor | GTRES

Després d'això, Letizia i Sofía mantenien una distesa conversa segons previs a entrar al vehicle. I és que el motiu pel qual Sofía s'havia interessat per les joies que portava la princesa Leonor té molt més rerefons.

Les peces en qüestió són una joia de Bvlgari que va regalar la casa italiana a la reina Letizia després del naixement de Leonor. Pel que no cal dir que es tracta d'una joia amb un enorme valor i significat per a la família. D'aquí que Sofía hagi volgut saber exactament de quines joies es tractaven.

La importància de les arracades que portava la princesa Leonor

L'elecció d'aquestes arracades per a un dia com ahir té una importància més que notòria. Les peces pertanyen al joier de la reina Letizia i són unes arracades signades per Bvlgari, creats a partir d'or blanc, diamants, amb una llàgrima aiguamarina fina i cuidada.

La princesa Elionor somriu i llueix unes arracades blaves als premis Princesa d'Astúries 2023
Les arracades que portava Leonor pertanyen al joier de Letizia | GTRES, E-Noticies

Aquesta joia va ser un obsequi que la firma italiana va donar a Letizia després del naixement de Leonor. La primera vegada que la Reina va portar aquestes arracades va ser el 2006 i, a partir d'aquí, els ha portat diverses vegades. Sense anar més lluny, a l'entrega dels Premis Princesa d'Astúries de l'any 2014 també els va portar llocs.

Una peça de gran valor tant sentimental com a econòmic que ara està dotada d'un significat molt especial. El fet que ara hagi estat Leonor qui els porti després de divuit anys des que Letizia ho va fer per primera vegada haurà estat una cosa molt especial per a la família.