Fotomuntatge d'Ana Obregónn i Paloma Llac

GENT

Ana Obregón i la seva verdadera relació amb Paloma Lago

Paloma Lago, exparella del germà d'Ana Obregón, torna a ser notícia després de la demanada de mà del seu fill Javier amb la seva xicota Eugenia

Paloma Lago va ser una de les models i presentadores més famosa dels anys 90 a Espanya. Ara, després del retrobament amb el seu exmarit, el germà d'Ana Obregón, Paloma Lago ha tornat a ser notícia.

El fill de la ja exparella, Javier, ha celebrat la seva comanda amb la seva xicota Eugenia. L'esdeveniment s'ha caracteritzat per tractar-se d'una íntima festa prèvia al seu gran casament, el qual tindrà lloc al maig.

En aquesta ocasió, però, la parella ha preferit estar acompanyada només dels familiars més propers. Paloma Lago i Javier García Obregón ja fa anys que estan separats. Tot i això, no hi ha millor motiu per retrobar-se que per celebrar la festa de l'amor del teu fill.

Tal com ha anunciat Vanitatis, la parella ha escollit un luxós restaurant de la capital espanyola per reunir els seus familiars. El qual està situat a La Moraleja.

La verdadera relació entre Ana Obregón i Paloma Lago

Ana Obregón i Paloma Lago van ser cunyades durant 10 anys. Tot i això, ja fa temps que les televisives no són família. És per aquest motiu que molts es pregunten quina mena de relació tenen actualment.

En el seu moment, Ana Obregón i Paloma Lago tenien una estupenda relació. Les mostres d'afecte eren més que evidents i fins i tot van arribar a ser grans amigues. Tant és així que van ser mares gairebé alhora.

Ana Obregón va tenir el seu fill Aless el 1992 i Paloma Lago va donar la benvinguda al seu fill Javier l'any 1996. I és que els cosins es van criar com a germans, ja que cal recordar que tots dos eren fills únics. Cosa que els va unir molt.

Imatge d'Ana Obregónn i Paloma Llac
Els fills d'Ana Obregón i Paloma Lago estaven molt units. | Europa Press

Què va passar amb la relació d'Ana Obregón i Paloma Lago?

Després de la separació de Paloma Lago i el germà d'Ana Obregón, molts podrien pensar que la relació entre totes dues es podria haver vist afectada. Però res més lluny de la realitat. De fet, a principis del 2023, Paloma Lago va confessar que "els Obregón seran sempre la meva família".

En els darrers anys, Ana Obregón ha viscut els pitjors moments de la seva vida. L'any 2020, perdia el seu fill Aless, un any més tard moria la seva mare i el 2022 el seu pare. En aquests durs instants, Paloma Lago ha estat un dels pilars fonamentals per a Ana Obregón.

A més, davant el polèmic naixement d'Ana Sandra, la neta d'Ana Obregón, Paloma Lago va ser de les úniques persones que va mostrar el seu suport públicament. "Ana està passant un moment molt especial i necessita el suport de tots els que l'estimem", va assegurar.

D'aquesta manera, tot i que Paloma Lago i Javier García Obregón es van separar, les dues dones continuen mantenint una bonica amistat.