Muntatge amb el rostre de Sara Montiel i el seu fill, Zeus Montiel
GENT

Destapen la dinerada que Sara Montiel va pagar per adoptar el seu fill Zeus Tous

La suposada família biològica de Zeus Tous revela que Sara Montiel va desemborsar més de mig milió de les antigues pessetes per adoptar-lo

Zeus Tous, el fill adoptiu de la reconeguda Sara Montiel, ocupa avui dimecres la portada de la revista Lecturas. El cantant ha posat fi a la seva aventura dins de GH VIP 8 i ha donat peu al fet que certs aspectes de la seva vida surtin a la llum.

Luis Pliego, director d'aquesta publicació, ha estat el primer a avançar un aspecte rellevant sobre la història de Zeus. Ho va fer al programa TardeAR en revelar el que va pagar Sara Montiel per adoptar Zeus. Pliego va afirmar que l'actriu va desemborsar 700 000 pessetes per formalitzar l'adopció del jove.

Sara Montiel va pagar 700 000 pessetes per adoptar Zeus Tous

Corria l'any 1983 quan Sara Montiel va adoptar Zeus Tous, tan sols quatre anys després de l'adopció de la seva germana Thais al Brasil. El jove va arribar a la vida de l'actriu que, aleshores, compartia amb l'empresari mallorquí Pepe Tous.

Pocs detalls es coneixien sobre com es va gestar aquest procés fins gairebé 40 anys després. Tot i això, després de la seva participació en Gran Hermano, la vida del cantant ha suscitat un notable interès mediàtic.

Zeus Montiel, fill de Sara Montiel, entrant a la casa de GH VIP
Segons el suposat pare biològic de Zeus Tous, Sara Montiel va pagar més de mig milió de pessetes per ell | Mediaset

Entre els aspectes més cridaners de la seva vida hi ha la seva adopció, la qual ha adquirit una rellevància especial. En aquest sentit, Luis Pliego, director de Lecturas, va aprofundir en aquest tema en localitzar la seva, suposada, família biològica.

Pliego avançava al plató de TardeAR dimarts passat, 28 de novembre, l'exclusiva que avui dimecres surt a tots els quioscos. Pel que sembla, el pare biològic de Zeus ha parlat amb la revista confessant que Sara Montiel va pagar més de mig milió de pessetes per ell.

"Hem localitzat el presumpte pare biològic de Zeus Tous i explica que aquest nen va ser comprat per 700 000 pessetes", avançava Pliego. Segons la mateixa informació, la mare biològica va optar per vendre'l a algú que venia de part de l'artista perquè "no podia mantenir-lo".

"Abans que donar-me'l a mi", relata el pare a l'entrevista, "va preferir donar-lo a una senyora que venia nens", afegeix. "Algú de part de Sara es va emportar el bebè per 700 000 pessetes", confessa el suposat pare biològic de Zeus.

Sara Montiel va haver de declarar per l'adopció del fill

La participació de Zeus en GH VIP 8 ha fet que la seva presumpta família biològica faci un pas endavant. Andrés i Óscar Franco, pare i germà del fill de Sara Montiel, han trencat el seu silenci a l'exclusiva de Lecturas.

Andrés assenyala com la mare del seu fill no li va donar l'oportunitat de fer-se'n càrrec. La situació no era propícia per cuidar Zeus i va ser llavors quan va optar per donar-lo al matrimoni.

Sara Montiel amb el seu fill, Zeus Montiel, posant en un esdeveniment
Sara Montiel va haver de declarar per l'adopció del seu fill | RTVE

Sembla que algú de l'entorn de l'actriu es va encarregar de tot el procés i d'intercedir per fer el pagament. Un procés que, tal com recorda el director de la publicació, “es va legalitzar després”. "Hi va haver un judici on Sara Montiel va declarar", ha explicat Pliego.

Fregant la dècada dels 90, l'actriu es va veure involucrada en un moment molt delicat davant dels tribunals. La premsa d'aquell moment va parlar sobre un suposat "tràfic de nens". Però finalment, l'adopció de Zeus es va legalitzar.

Ara, el testimoni del presumpte progenitor del jove torna a posar aquesta qüestió sobre la taula revelant el que Montiel va pagar pel seu fill. Un import superior al mig milió de pessetes per materialitzar el desig de formar una família.

Per la seva banda, Zeus ha decidit distanciar-se del tema i, de moment, no es vol vincular amb la seva família biològica. "Em sento molt satisfet de ser el fill de Sara Montiel", va afirmar durant la seva permanència a Guadalix.