Primer pla de Manuel Cortés Bollo mirant a càmera i posant en un photocall
GENT

La decisió de Manuel Cortés després de 'Supervivientes' que deixarà mut Asraf Beno

Manuel Cortés està molt content per les oportunitats que està rebent

Manuel Cortés acaba de prendre una important decisió personal que, de ben segur, deixarà Asraf Beno molt sorprès quan la sàpiga. I és que tot apunta que, després del seu pas per Superviventes 2023, vol tornar a centrar-se en una de les seves grans passions: la música.

Durant la seva estada als Cayos Cochinos, el fill de Raquel Bollo ha protagonitzat fortes discussions amb el promès de la seva cosina Isa Pantoja.

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno i Manuel Cortés discutint l'11 de maig de 2023
Manuel Cortés i Asraf Beno han protagonitzat fortes topades | Mediaset

Una de les més fortes es va produir tan sols uns dies després de trepitjar, per primer cop, les platges d'Hondures. En aquell moment, Manuel Cortés no va tenir cap problema a titllar el seu contrincant de ser un "mentider" i un "fals".

A més, no va tenir pèls a la llengua a l'hora de dir que la seva fama es deu, en gran mesura, a la relació que manté amb la seva cosina. Unes paraules que, com era d'esperar, no van sentar gens bé a la col·laboradora d'El programa de AR.

Des de llavors, la relació de Manuel Cortés i Asraf ha estat molt tensa. Tant és així que, alguna vegada, hem pogut veure el model qüestionar, juntament amb Adara, la carrera musical i el futur professional del sevillà.

Ara, i després d'haver hagut d'abandonar la competició per problemes mèdics, el germà d'Alma Bollo ha decidit centrar-se de ple en la seva faceta com a artista. I, segons sembla, no li va gens malament.

Manuel Cortés no pot estar més content

Manuel Cortés ha aconseguit el que tant desitjava. I és que tot apunta que la seva carrera musical s'ha vist enormement beneficiada gràcies a la popularitat que ha adquirit després del seu pas per Supervivientes 2023.

Al contrari que alguns dels seus companys, els quals han adoptat les xarxes socials com a principal font d'ingressos, el cantant ha decidit aprofitar el seu ascens mediàtic de cara a l'estiu.

I és que, tot apunta que, durant aquesta època estival, Manuel Cortés estarà força ocupat. Com tots sabem, durant aquests tres mesos de vacances, el nostre país s'omple de festivals, festes municipals i actuacions musicals de tota mena.

Primer pla de Manuel Cortés Bollo mirant a càmera i posant en un photocall
Manuel Cortés ja té tancades diverses dates de la seva darrera gira musical | GTRES

I encara que fins ara ha estat centrat en la seva participació a les diferents gales de Supervivientes, això està a punt de canviar.

Tal com ha compartit a les xarxes socials, Manuel Cortés ja té tancades diverses dates de cara a l'estiu. Sense anar més lluny, el proper 5 de juliol, el fill de Raquel Bollo viatjarà fins a Chipiona, Cadis, per fer gaudir els seus seguidors amb un dels seus concerts.

Tot i això, tres dies després, Manuel Cortés es traslladarà fins a Màlaga, on tindrà l'oportunitat de formar part del Sabatic Fest i de compartir cartell amb altres artistes coneguts, com el Canelita.

Storie de Manuel Cortés a Instagram anunciant un concert el 27 de juny de 2023
Manuel Cortés se'n va de gira | @manuelcortesbollo, Instagram

A més, i per si això fos poc, el cantant ja ha anunciat una data més del seu Ali Tour, nom amb què ha batejat la seva nova gira.

Segons ha confirmat a través del seu Instagram, el proper 22 de juliol, Manuel Cortés estarà la localitat gaditana de Jerez de la Frontera, on compartirà escenari amb Alba Moreno.

Aquesta jove és coneguda per interpretar al costat del televisiu el duet del seu tema, Ali, el qual escoltem per primera vegada durant la seva estada als Cayos Cochinos.

Com es podia esperar, aquest anunci no ha passat desapercebut entre la comunitat d'aquesta xarxa social. I, encara que molts han volgut felicitar Manuel Cortés pel seu creixement professional, altres, en canvi, han optat per carregar durament contra ell:

"Els paios repaios no anem a espectacles de cançons amb lletres tan profundes" o "no hi vaig ni encara que em regalin l'entrada" són alguns dels missatges que ha rebut.

Sigui com sigui, Manuel Cortés ha aconseguit reflotar la seva carrera musical. Cosa que, de ben segur, sorprendrà Asraf Beno quan finalitzi l'última edició de Supervivientes 2023.