Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre d'enuig al plató de 'Sálvame'
GENT

Antonio David Flores fa un esforç per tombar Rocío Carrasco als tribunals

Antonio David Flores sap quin és el punt feble de la seva exdona

Fa unes hores que ha començat el judici que tenia pendent Rocío Carrasco amb els Flores pel suposat impagament de pensió del seu fill David Flores Carrasco.

Cal recordar que, segons l'acusació, l'exdona d'Antonio David Flores hauria d'haver pagat al fill petit 200 euros al mes durant cinc anys perquè una sentència va dictar que era "depenent econòmicament". Rociíto, suposadament, mai no va arribar a pagar aquesta quantitat al seu petit, per la qual cosa va ser demandada.

Ha estat avui, 28 de juny, quan a les 9.30 del matí ha començat aquest judici a la sala de vistes número 11 dels Jutjats Penals de Madrid. Com que encara no ha conclòs aquesta sessió, no podem conèixer els detalls de com ha anat.

Però, el que sí que sabem del cert és que Antonio David Flores, que hi ha estat present, com era d'esperar, ja hauria tingut molt ben planejada una forma de tombar la mare dels seus dos fills. Quin ha estat el seu darrer cop?

Antonio David Flores esbufegant amb rostre de preocupació al plató de ‘Sálvame’
Antonio David Flores s'ha vist una altra vegada les cares amb la seva exdona | Mediaset

Antonio David Flores ataca on li fa més mal a la seva exdona

Sense cap dubte, no estarà sent un matí fàcil per a Rocío Carrasco, que haurà hagut de veure's les cares de nou amb Antonio David Flores als Tribunals.

Menys ho haurà estat, per descomptat, quan haurà hagut de veure els seus dos fills, Rocío i David Flores, després de tants anys, asseguts a la banqueta. I és que Antonio David Flores, segons La Vanguardia, comptava amb aquest as a la màniga, perquè seran ells els que siguin els testimonis del judici.

D'aquesta manera, compareixerà el jove, que és el perjudicat, i hi acudiran com a testimonis la seva germana, el seu pare i, ni més ni menys, que Olga Moreno. Antonio David Flores és conscient que el que fa mal a la seva exdona són els seus fills, llavors sap per on atacar.

Antonio David Flores mirant somrient el seu fill, David Flores Carrasco
El fill d'Antonio David Flores, amb la seva germana, declararà al judici | GTRES

També, segons ha assegurat aquest mitjà, hi ha la possibilitat que Fidel Albiac declari davant el Jutge com a testimoni, en defensa de la seva dona. Només el temps dirà en quins termes han acabat els Flores amb Carrasco.

Creieu que aquesta última perdrà o guanyarà aquesta vegada? Deixeu-nos la vostra opinió!