Primer pla de Carlo Costanzio somrient en un esdeveniment
GENT

Carlo Costanzia entrarà a la presó

L'actor de 30 anys anirà a la presó per un delicte d'estafa

Carlo Costanzia, ha estat condemnat a 21 mesos de presó. L'actor haurà d'entrar a la presó per un "delicte continuat d'estafa agreujada", segons la informació que ha difós Semana aquest dimecres 28 de juny.

Una pena de presó que provocarà un canvi de vida radical. Segons publica la revista del cor, l'Audiència Provincial de Màlaga ha dictat sentència i deixa molt clars els delictes que hauria comès l'intèrpret.

Condemnen a 21 mesos de presó Carlo Costanzia

"Condemnem Carlo Costanzia Di Costigliole Flores i R.B.M. com a responsables criminals en concepte d'autors d'un delicte continuat d'estafa agreujada, ja definit. Amb la concurrència de l'atenuant de reparació del dany molt qualificada, a la pena, a cadascun de ells, de 21 mesos de presó", diu la sentència.

Imatge de Carlo Costanzio amb un vestit i amb ulleres de sol posant en un esdeveniment
Ha estat condemnat per l'Audiència Provincial de Màlaga | GTRES

A més, ha estat condemnat a una "multa de cinc mesos amb una quota diària de sis euros. Amb una responsabilitat personal subsidiària en cas d'impagament d'un dia de privació de llibertat per cada dues quotes diàries no satisfetes".

Crida l'atenció que entrarà a la presó, ja que la pena és inferior a dos anys. I és que és habitual que s'atorgui un cert benefici perquè no s'ingressi al condemnat en aquest cas, però sempre depèn del jutge.

L'argumentació és la següent per part del jutge del cas perquè Carlo Costanzia entri a la presó. "Els condemnats no són mereixedors del benefici de la suspensió de l'execució de la pena privativa de llibertat imposada. Tot i que no són uns delinqüents primaris o puntuals".

I és que Carlo havia demanat la suspensió de la pena en ser menor a dos anys, però aquesta ha estat denegada. Cal recordar que el setembre del 2022, l'actor i model s'enfrontava a 9 anys de presó.

Al costat del seu soci, a Carlo Costanzia se l'acusa d'estafar ni més ni menys que 92.900 euros. El delicte s'hauria produït després d'haver estafat aquests diners a través d'un negoci sobre la compravenda de cotxes d'alta gamma.

Carlo Costanzia es va defensar al judici al·legant que el van enganyar

Tant ell com el seu soci tenien cinc denúncies interposades de cinc persones diferents, si bé es creu que són moltes més les persones estafades. Ell s'ha intentat defensar i assegura que l'han enganyat. Mentrestant, la seva mare està "destrossada" després de conèixer la sentència que acabarà amb el seu fill a la presó.

"Carlo diu que el seu soci el va enganyar, però aquest no figura per enlloc i no ha signat res", assenyala un dels denunciants. Alhora, segons les persones que van presenciar el judici, Carlo Costanzia va expressar que no podia pagar el deute per trobar-se a l'atur.

Això sí, la Justícia va verificar que sí que guanyava diners al cobrar una nòmina de la sèrie Toy Boy. "El fiscal li va reprendre aquesta fal·làcia", publicava la revista Semana a compte d'una de les fonts.