Primer pla de Fabiola Martínez en un acte de la Fundació BertinOsborne
GENT

La decisió de Fabiola Martínez després d'assumir que Bertín Osborne està enamorat

Fabiola Martínez ha compartit els seus darrers plans a través de les xarxes socials

Fabiola Martínez ha deixat tothom sense paraules amb l'última decisió personal que ha pres. Després de saber que, presumptament, Bertín Osborne ha tornat a trobar l'amor, tot apunta que la veneçolana ha posat distància.

A principis del 2021, aquesta coneguda parella va anunciar que es divorciava després de més de 20 anys junts. Tot i això, i malgrat haver separat els seus camins, tots dos han continuat mantenint una bona relació pel bé dels seus fills.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne feliços a la gala solidària de la seva associació
L'any 2021, Fabiola Martínez i Bertín Osborne van posar punt final al seu matrimoni | Europa Press

Des de llavors, i encara que a Fabiola Martínez no se li ha conegut cap nova parella, fa un temps, el presentador va començar una història d'amor al costat de la model Gabriela Guillén.

Durant tots aquests mesos, Bertín ha definit l'empresària com “una amiga especial”. Tant és així que el mes d'abril passat el televisiu va assegurar que només s'estaven coneixent.

"L'he vist vuit o deu vegades. Ha estat aquí a Sevilla amb unes amigues dues o tres vegades[…]Si estigués enamorat, els primers a assabentar-vos-en seríeu vosaltres", va confessar l'exmarit de Fabiola Martínez. "No tinc relació de parella amb ningú, ni amb la Gabriela tampoc".

Tot i això, tot apunta que tan sols uns mesos després aquesta situació ha canviat completament. I és que, fa unes hores, el presentador s'ha convertit en el centre de totes les mirades després de sortir a la llum una exclusiva inesperada sobre la seva relació actual.

Tal com ha confirmat Lecturas a la seva última portada, el cantant està esperant el seu setè fill fruit de la seva relació amb Gabriela Guillé . Ara, i coincidint amb la publicació d'aquesta exclusiva, ha sortit a la llum la darrera decisió que ha pres Fabiola Martínez.

Fabiola Martínez se'n va de viatge enmig de la polèmica

Fabiola Martínez ha optat per agafar-se uns dies de descans. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de fer les maletes per gaudir d'uns dies de platja amb les  seves grans amigues.

Però tot apunta que el que menys s'imaginava la veneçolana era que, enmig de les seves merescudes vacances, Bertín Osborne anunciaria la seva nova paternitat. Situació que no ha aconseguit capgirar els seus plans.

Fabiola Martínez en un acte feliç i mirant a càmera
Fabiola Martínez se'n va de vacances | Europa Press

Tal com hem vist a les xarxes socials, la model ha viatjat fins a El Palmar per gaudir de les increïbles platges i capvespres d'aquesta localitat gaditana.

Uns records que Fabiola Martínez ha volgut compartir amb tots els seguidors d'Instagram. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de publicar un vídeo amb els millors moments del viatge.

Com es podia esperar, els usuaris d'aquesta plataforma no han trigat a pronunciar-se sobre tot el que ha passat les últimes hores. I és que molts han volgut donar suport a la veneçolana en aquests complicats moments.

"No serà fàcil pair la notícia d'avui, així que t'envio una abraçada immensa", ha assegurat una seguidora de Fabiola Martínez, abans de carregar durament contra Osborne:

"Tranquil·la, d'aquesta tampoc n'està enamorat, perquè senzillament no sap estimar. Ell no et mereix i ho saps. Molts ànims, preciosa, tu estàs molt per sobre de tot això".

El marit de Fabiola Martínez es pronuncia sobre la seva nova paternitat

Després que la revista Lecturas fes oficial la inesperada paternitat de Bertín Osborne, l'exmarit de Fabiola Martínez s'ha volgut pronunciar sobre això.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre en un esdeveniment
Bertín Osborne parla sobre la seva nova paternitat | Europa Press

Tal com ha confessat a Beatriz Cortázar, "no és un nen buscat ni desitjat".

"Són accidents que passen cada dia", ha dit el cantant a la periodista, després d'assegurar-li que no és feliç amb aquesta situació.

Tot i això, l'exmarit de Fabiola Martínez ha volgut deixar clara una cosa.

I és que, segons ha assegurat a Cortázar, ell "assumirà tota la responsabilitat d'aquest bebè", malgrat "no estar enamorat".