Primer pla de Bertín Osborne amb rostre de perplexitat al carrer

Bertín Osborne atura ‘Y ahora Sonsoles’ i dona una última hora sobre Fabiola Martínez

Bertín Osborne va esclatar en directe al programa d'Ónega

El drama que es va viure ahir per la notícia bomba que es va destapar sobre la futura paternitat de Bertín Osborne ha aixecat molt ressò a tots els mitjans. Tant va ser així que interessava, i molt, que alguns dels protagonistes i personatges secundaris parlessin d'aquest tema.

Precisament, per aquesta raó, Y ahra Sonsoles va recórrer a Fabiola Martínez, exdona del cantant, a més de col·laboradora habitual del programa. El propòsit d'això era que la veneçolana expliqués amb tot luxe de detalls què és el que sabia sobre l'embaràs de Gabriela Guillén i com es trobava sobre això.

Tan discreta i elegant com sempre, l'exdona de Bertín Osborne no va voler entrar gaire a la controvèrsia.

Però, d'un moment a l'altre, mentre Fabiola Martínez estava parlant, va entrar via trucada ni més ni menys que el mateix Bertín Osborne, que va tallar contra tot pronòstic l'emissió del programa per donar una última hora sobre la mare dels seus dos fills barons.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre en un esdeveniment
Bertín Osborne no es va poder contenir | Europa Press

Bertín Osborne ataca Sonsoles Ónega i dona la cara per Fabiola Martínez

Després de tot el que es va dir ahir durant el dia sobre el nou nadó que vindrà en camí, Bertín Osborne, molt emprenyat, va decidir entrar sense previ avís en directe a Y ahora Sonsoles per parlar-ne alt i clar.

“Porto tot el dia escoltant ximpleries de gent que em sorprèn que les digui. Amics meus estan trucant la Gabriela i no la coneixen de res, com Paco Arévalo o Martín Pareja. A Pareja l'han perseguit fins i tot per Portugal”, va explicar molt indignat.

Després d'això, Bertín Osborne va perdre una mica els papers i va revelar el que tothom s'imaginava. “Com creuieu que Fabiola ho sabrà? Deixeu-la en pau la pobra!”, va dir en to de reclamació a la presentadora. Això només va confirmar que, en efecte, la veneçolana no en tenia ni idea, i que l'havia enxampat per sorpresa com a tothom.

Captura de pantalla de 'Y ahora Sonsoles' de l'entrevista de Fabiola Martínez amb Bertín Osborne al telèfon
Bertín Osborne va esclatar en sentir l'entrevista de la periodista a Martínez | Atresmedia

Davant això, Ónega es va defensar i va assegurar que Fabiola, per sobre de tot, era companya del programa, i que en cap moment la seva intenció era “perseguir-la”.

“T'ho agraeixo de tot cor. El que fas és posar els punts sobre les is. És valent, cal ser un senyor i callar algunes boques. T'ho agraeixo. Aquest programa no fa seguiment a amics i familiars, però la Fabiola és companya i punt. Ja està”, va dir a Bertín Osborne.

Seguint la mateixa línia, la presentadora també li va fer entendre al cantant que, al final, ell era al focus d'atenció i era normal que els mitjans en parlessin.

Però, per acabar amb aquesta tensió, al final, la periodista li va preguntar que si preferia que fos nen o nena. “M'és igual. Jo crec que he pujat la mitjana espanyola”, va dir rient, intentant treure ferro a l'assumpte. “No us preocupeu que, al setembre, em lligo les trompes”.