Imatge de Gabriela Guillén amb barret de palla mirant a la càmera somrient

Gabriela Guillén revela els seus plans després de quedar-se embarassada de Bertín Osborne

Gabriela Guillén ha enviat un missatge molt clar a Bertín Osborne

Gabriela Guillén ha parlat per primera vegada, ha trencat el seu silenci i ha revelat com se sent en relació a les últimes declaracions de Bertín Osborne. Tindran un fill junts, però el presentador ha reconegut que no és “ni buscat ni desitjat”. Aquestes paraules, com s'esperaven, han sentat molt malament a Guillén, que ha llançat un clar missatge.

Gabriela Guillén ha explicat quin és el seu pla després de quedar embarassada: retirar-se del focus i no entrar en provocacions. Considera que Bertín “té un problema” si pensa d'aquesta manera, però assegura que no el respondrà ni l'atacarà. Recordem que no és la primera vegada que tenen un desacord, puix va passar el mateix quan va sortir a la llum la seva relació sentimental.

Gabriela Guillén, sense cap mena d'experiència als mitjans, va accedir a xerrar amb els reporters i va reconèixer que estava amb Osborne. El cantant no es va prendre bé aquest atreviment i li va portar la contrària, assegurant que només eren amics. Després va dir que estava amb Guillén “i amb 50 més”, referint-se que tenia moltes amigues des de la separació de Fabiola Martínez.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre durant la presentació del seu darrer àlbum, '40 años son pocos'
Bertín Osborne ha estat massa sincer | GTRES

Gabriela Guillén sembla cansada dels comentaris de Bertín Osborne, però ha deixat clar quin pla té: no entrar a cap guerra. "El Bertín pot dir el que vulgui, és el seu problema, però jo no en diré res", ha dit quan li han preguntat pel seu estat.

Gabriela Guillén té un pla: centrar-se en el seu fill

Guillén no pretén entrar en cap polémica, encara que la seva expressió demostra que està molesta amb Osborne. No, de moment no té pensat parlar amb cap mitjà ni concedir entrevistes a canvi de diners, per això no s'amaga. Ha deixat clar que els seus plans són més senzills del que sembla: com que tota dona embarassada vol descansar.

Primer pla de Gabriela Guillén, parella de Bertín Osborne, somrient a la càmera
La parella de Bertín Osborne té les coses clares | Instagram, @mggbeauty.19

No és la primera vegada que l'exmarit de Fabiola Martínez deixa en mal lloc la seva parella, de fet hauríem de preguntar en quin punt es troba el festeig. És evident que a Guillén no li ha semblat bé el compromís del cantant. Al seu moment, Osborne va negar la seva relació, i ara li ha restat importància al seu fill que està en camí.

Gabriela Guillén, mare del nou fill de Bertín, assegura que “no vol saber-ne res”, però reconeix que està al corrent de tot. “Ho he vist, però no contestaré a res. Jo no vull parlar de la meva vida privada”, declara tancant els dubtes sobre els seus plans futurs.