Fotomuntatge de David Verdaguer amb una imatge de la seva parella, María Rodríguez Soto i un fons de cors

GENT

David Verdaguer i la surrealista manera en què es va assabentar que seria pare

David Verdaguer és un dels nominats als Premis Goya 2024 com a millor actor protagonista a la pel·lícula en què encarna el gran humorista Eugenio

David Verdaguer està nominat als Goya 2024 com a millor actor protagonista a Saben aquell. A la comèdia dramàtica, David Verdaguer encarna el famosíssim personatge d'Eugenio.

La pel·lícula protagonitzada per David Verdaguer, tracta sobre els primers anys de la trajectòria professional del mític humorista. El qual es va fer molt famós per les seves aparicions televisives durant les dècades del 1980 i el 1990. Tot un repte per a l'actor català.

El cert és que David Verdaguer gaudeix d'una carrera d'èxit en el món de la televisió i el cinema. Els seus primers passos van ser en sèries de TV3 com 'El cor de la ciutat' o 'Plats Bruts'. No obstant això, ràpidament va fer el salt al cinema.

De fet, una de les pel·lícules més recordades de David Verdaguer és Estiu 1993. Pel·lícula que el va portar a estar nominat als Premis Goya del 2018 com a millor actor revelació i, finalment, aconseguir l'estatueta.

David Verdaguer i Maria Rodríguez: embarassats per Skype

David Verdaguer és parella de l'actriu Maria Rodríguez. Els actors són pares d'una nena i un dels seus projectes més originals va ser portar a la gran pantalla el seu embaràs. Ho van fer amb la pel·lícula Els dies que vindran, la qual va aconseguir la Biznaga d'Or al Festival de Màlaga de 2019.

En una entrevista amb Sidescout, Maria Rodríguez Soto va parlar d'aquest projecte audiovisual atípic. "Vam acceptar gravar el nostre embaràs amb la condició que no fos un reality sobre nosaltres", va confessar l'actriu catalana.

Imatge de Maria Rodríguez Soto, parella de David Verdaguer
Maria Rodríguez Soto, parella de David Verdaguer. | Europa Press

En una entrevista a la revista GQ, David Verdaguer va parlar de la surrealista manera en què es va assabentar que seria pare. "Jo era a Londres i ella a Barcelona, em va dir que no li havia vingut la regla i vam decidir fer la prova per Skype", va confessar.

"Dos minuts o tres parlant de coses absurdes, com si estiguéssim en un ascensor, i llavors vaig veure el predictor a través de la pantalla. No va enfocar gaire bé, però vaig entendre que esperàvem un nen o dos o tres", va assegurar el de Malgrat de Mar.

Nou mesos més tard, després d'aquesta insòlita anècdota, Maria Rodríguez Soto va donar a llum una preciosa nena. Ara, però, encara haurem d'esperar uns dies més per descobrir si, finalment, David Verdaguer s'emportarà el seu segon Goya.