Muntatge de David Bustamante somrient amb un abric negre i Chenoa somrient amb una camisa blanca amb perles i una blazer marró

GENT

Chenoa fa una confessió sobre David Bustamante en confirmar-ne la situació amorosa

Chenoa s'ha sincerat sobre David Bustamante després de deixar clar com està el seu cor en aquests moments

Chenoa es troba en aquests moments immersa en la gravació de la nova temporada de Tu cara me suena. La cantant, i també presentadora, s'ha tornat a enfilar a l'escenari i acaba de llançar un single. Una agenda molt ocupada en què, no obstant això, també troba lloc per concedir entrevistes.

En l'última que ha ofert parla d'aquell que va ser el seu company a Operación Triunfo i que li uneix una estreta amistat, David Bustamante. Ara tots dos artistes tornen a creuar els seus camins professionals a l'espai esmentat d'Antena 3 del qual Chenoa serà jurat i David Bustamante, concursant.

Chenoa parla sobre el seu company d'OT després de deixar clara la seva situació sentimental

El càntabre s'enfronta a un repte que coneix a la perfecció, ja que ell ja va formar part del format televisiu des del rol de coach. Ara serà David qui actuarà per a després rebre la valoració del jurat que comptarà amb la presència d'una persona amb qui va viure els seus inicis al món artístic.

Chenoa, juntament amb Lolita, Àngel Llàcer i Carlos Latre, continuarà exercint el seu paper com a jurat en aquesta nova temporada de Tu cara me suena. Aquesta no serà la primera vegada que Chenoa i Bustamante participin en un mateix espai televisiu. El mes de setembre passat tots dos van coincidir al plató de Password, on es van saludar amb un xoc de mans que va deixar entreveure el bon rotllo que encara existeix entre ells.

Manel Fuentes amb Carlos Latre, Lolita, Chenoa i Angel Llacer a Tu cara em sona
Chenoa tornarà com a jurat a 'Tu cara me suena' amb David Bustamante de concursant | Atresmedia

"És un altre repte a la meva carrera perquè ser jurat és dificilíssim", començava explicant la mallorquina. Chenoa, a més, no trigava a referir-se al seu company. "En aquesta edició tinc David Bustamante… Com li diré jo a ell alguna cosa dolenta? Ho farà molt bé", avançava la cantant.

Unes paraules que arriben després que Chenoa confirmés com es troba sentimentalment després de la seva ruptura amb Miguel Sánchez Encinas. Si bé fa diverses setmanes el programa Y ahora Sonsoles insinuava els intents d'acostament per part d'ell, la veritat és que la presentadora d'OT no està receptiva.

Fotografia de Chenoa feliç com a presentadora d'OT 2023
La cantant deixa clar que la raó de la ruptura no han estat els problemes d'agenda | Prime Video

Dos anys després de contreure matrimoni, l'uròleg i la cantant anunciaven la seva separació. La raó podria ser la incompatibilitat de compaginar les seves professions. "Ha estat la dificultat de quadrar les seves agendes el motiu de la seva separació", asseguraven des del programa d'Antena 3 esmentat.

Una agenda que manté Chenoa molt ocupada en la seva professió, exemple d'això és la gravació del concurs en què coincidirà amb Bustamante. D'ell ha avançat que "està nerviós, cosa que és normal. Però li he dit que no es preocupi, que això és per divertir-se i jo crec que s'ho passarà molt bé".

Chenoa ha reconegut que procurarà ser objectiva amb David Bustamante

A més, ha explicat si David serà d'un dels seus favorits: "Home, a mi se'm notarà… És broma. Intentaré ser objectiva, però una mica més d'afecte sí que n'hi haurà", reconeixia. I afegia: “Per a mi és una de les veus que cal tenir”.

A la mateixa entrevista, Chenoa ha reconegut que no para. "No tinc temps, però estic molt contenta perquè ho estic aprofitant tot amb molt d'afecte. Estic en un moment que no m'esperava, és un moment que ja vaig viure sent més jove".

Muntatge de fotos de Chenoa amb rostre seriós i, al costat, una imatge de Miguel Sánchez Alzines amb rostre mig somrient
Chenoa no ha entrat a valorar la relació que té actualment amb el seu ex | GTRES, Europa Press, e-noticies.cat

L'artista no ha volgut referir-se al seu ex ni ha entrat a valorar-ne una possible reconciliació. A més, ha deixat entreveure que les causes que van trencar el matrimoni podrien no tenir a veure amb això que s'ha dit fins ara.

➡️ Gent

Més notícies: