Fotomuntatge la Infanta Cristina i Pablo Urdangarin amb una imatge de Barcelona de fons

GENT

La reacció de Pablo Urdangarin davant l'últim desvergonyiment a la infanta Cristina

Pablo Urdangarin segueix completament bolcat a la seva carrera esportiva, molt lluny del drama familiar

Pablo Urdangarin ha reaparegut en un nou partit d'handbol, que s'ha jugat a Barcelona, i així demostra que segueix completament bolcat en la seva carrera esportiva.

A més, el jove podria haver aprofitat per retrobar-se amb el seu pare, Iñaki Urdangarin, que ha tornat a la ciutat comtal davant de l'absència de la infanta Cristina.

Un nou desvergonyiment que demostra una vegada més que l'exparella prefereix no coincidir, encara que la reacció de Pablo no s'ha fet esperar. I és que el jove no té cap problema a reunir-se amb el seu pare i amb Ainhoa Armentia, la seva parella actual.

Iñaki ha tornat a Barcelona sentint-se més còmode i confiat que mai. Encara que, això sí, ha evitat tant sí com no creuar-se amb la seva exdona, que havia estat a la ciutat poques hores abans de la seva arribada.

Imatge de Pablo Urdangarin durant el seu darrer partit que ha jugat a Barcelona

I just després que la infanta Cristina es deixés veure molt còmplice i unida a la que fos la seva sogra, Claire Libaert, mare d'Iñaki.

D'aquesta manera, Urdangarin aprofitava per fer acte de presència a la setmana del trofeu del Comte de Godó. I, després de mesos allunyat de Barcelona, va aprofitar per dinar amb amics i també visitar el seu fill Pablo.

"Ja no li importa i viu tranquil, pot anar allà on vulgui", asseguren. Tot i que ja no compta amb un grup d'escortes, això no afectaria gens l'exduc de Palma.

Pablo Urdangarin fent un petó a Iñaki Urdangarin a la galta

Iñaki Urdangarin torna a Barcelona i evita trobar-se amb la infanta Cristina

Encara més, tot indica que Iñaki Urdangarin va decidir acudir precisament al mateix restaurant on sovint van a sopar la infanta Cristina i el seu fill.

Just el cap de setmana passat, Iñaki també visitava Catalunya en companyia d'Ainhoa Armentia. Ocasió en què sempre aprofita per refugiar-se a casa de la seva germana, a l'Empordà.

Just per això, molts esperaven veure Iñaki a les grades recolzant el seu fill Pablo en l'important partit que jugava amb el Granollers, que lluita per mantenir-se a la tercera posició del rànquing de la Lliga Asobal.

Imatge de la família Urdangarin i Borbó passejant pel carrer

Imatge que aquesta vegada no han protagonitzat, igual que en anteriors ocasions sí que vam poder veure el jove i el seu pare molt units.

Encara més, Iñaki no dubta a aconsellar de la millor manera Pablo Urdangarin, atès que ell també compta amb una brillant trajectòria a l'handbol. Pare i fill sempre estaran units gràcies a la seva passió per l'esport, mentre que la resta dels seus germans es mostren una mica més poc inclinats.

Sobretot, perquè els costa perdonar i entendre la nova relació d'Iñaki amb Ainhoa Armentia, a qui li costa molt guanyar-se l'afecte i el respecte dels fills de la seva parella.

➡️ Gent

Més notícies: