Fotomuntatge de la reina Letizia, Leonor i la xef Montse Abellà
GENT

La cuinera de Letizia confirma els rumors sobre l'aniversari de Leonor

Coneixem tots els secrets de la gran festa de Leonor

No ha de ser gens fàcil conquerir el paladar dels reis d'Espanya, però la xef Montse Abellà ho ha aconseguit. Tant és així que Felip i Letizia han confiat diverses vegades en les seves habilitats culinàries. Montse Abellà és natural de Cambrils, a la província de Tarragona, però resideix a Madrid.

És tan gran la confiança que Letizia té a la xef catalana, que tant ella com el seu marit, el xef Óscar Velasco, van ser els encarregats de crear el menú de celebració de la majoria d'edat de la princesa Leonor on van acudir 150 convidats. Tot un repte.

La xef de Letizia confirma els rumors

Segons hem pogut saber, els convidats a la festa de l'any, la de Leonor, van gaudir dels plats del restaurant d'Abellà i Velasco. Un establiment que es va inaugurar fa només 4 mesos al barri de Chamartín de la capital espanyola.

Gràcies a les declaracions de Montse Abellà, hem estat coneixedors de tots els secrets de la celebració. A més, Abellà ha explicat algunes de les manies de la reina Letízia pel que fa al menjar.

"A la reina li agrada tenir controlat tots els detalls del menú. Nosaltres li presentem tres propostes i en va escollir una. Aquesta vegada es va donar alguna llicència amb les postres, que va ser de xocolata. Normalment consumeixen aliments molt sans", assegura Montse Abellà.

A més, la xef afirma que Letizia és molt curiosa, ja que vol conèixer tots els detalls del plat. "La reina té inquietud i sempre demana que li expliquis de què i com està fet cada plat", afegeix.

Tots els secrets de la gran festa de Leonor

La xef explica com va ser arribar al Palau Reial. I és que l'equip del restaurant que dirigeix la parella a Madrid va haver de desplaçar-se per tenir tot el menú llest. D'aquesta manera, es van desplaçar a primera hora del matí, escortats per membres de seguretat.

Un cop a palau, la catalana i el seu equip van cuinar els dos plats del menú escollit per la reina Letizia juntament amb les postres. "Resulta estressant, perquè tot va molt de pressa i t'has d'ajustar molt al protocol", afegeix.

Així i tot, l'experiència val la pena. "Veure el menjador muntat és un espectacle digne de veure. Ens vam endur molt personal perquè visquessin aquesta experiència", assegura Abellà. "Després de la celebració ens van felicitar pel menú. Recordo fins i tot que van assaborir alguns dolços més", conclou.

Tot apunta que el divuitè aniversari de Leonor va ser tot un èxit. D'aquesta manera, segur que tant el rei Felip com la reina Letizia comptaran novament amb Montserrat Abellà i la seva parella, Óscar Velasco, per a futurs esdeveniments.

➡️ Gent

Més notícies: