Muntatge en primer pla de Rosa Benito amb Antonio Tejado i una captura de les seves xarxes socials

GENT

La cridanera reacció de Rosa Benito després de sortir la detenció d'Antonio Tejado

Rosa Benito ha reaparegut a xarxes socials després de conèixer-se la detenció del que fos el seu gendre, Antonio Tejado

Rosa Benito ha reaparegut en xarxes socials després de conèixer-se la detenció del que fos el seu gendre, Antonio Tejado .

La relació entre Tejado i Rosario Mohedano amb prou feines va durar un any, durant el qual van tenir un fill. I, després de prendre camins separats, la guerra entre tots dos va acabar d'explotar, fins i tot arribant fins als tribunals.

Van ser anys molt difícils que a Rosa Benito li va costar molt superar, ja que l'Antonio no només va parlar malament de la seva filla, sinó també d'ella.

Antonio Tejado dins una furgoneta blindada de la Guàrdia Civil
Antonio Tejado, detingut pel robatori a la seva tia María del Monte | Europa Press

Així, després que Antonio Tejado hagi ingressat a la presó, acusat de ser l'autor intel·lectual del robatori que va patir la seva tia María del Monte, tots els ulls estan posats als Mohedano.

I la veritat és que la reacció que ha tingut Rosa Benito ens ha cridat molt l'atenció, ja que ha reaparegut a les xarxes socials.

Allà, la mare de Chayo Mohedano ha presumit del gran cap de setmana que ha passat, des de la visita a diverses botigues de roba i joies, fins al seu pas pel teatre amb uns amics.

Chayo Mohedano somrient amb ulleres de sol amb Antonio Tejado amb ulleres de sol i una camisa de ratlles
Antonio Tejado té un fill en comú amb Chayo Mohedano | GTRES

Rosa Benito, present a xarxes socials enmig del drama amb Antonio Tejado

Tot i que, de moment, tant Rosa Benito com la seva filla prefereixen evitar pronunciar-s'hi. Mentre que Antonio Tejado continua estant al punt de mira i fins i tot alguna exparella seva ja ha trencat el silenci.

Aquest seria el cas d' Alba Muñoz, que donava a entendre que encara estava en xoc pel que havia passat. "Això se m'escapa del que s'hauria pogut imaginar".

"Em vaig assabentar per les xarxes socials i la meva filla igual", donava a entendre. "Té onze anys i no ha estat plat de bon gust", s'ha lamentat.

Captura de la storie de Rosa Benito en què apareix somrient promocionant unes joies
Rosa Benito reapareix a les xarxes socials | Redes sociales

Tots semblen coincidir que Antonio Tejado no passava per un bon moment, afectat pels problemes amb les addiccions.

A més, a això se suma que ha tingut molt males companyies que preocupaven la família. "No els sorprèn la seva implicació en robatoris i la seva manera de guanyar-se la vida", apuntava Antonio Rossi , que ha contactat amb l'entorn proper.

"Em parlen del seu ritme de vida, de la seva addicció a l'alcohol, em parlen d'una ampolla al dia i també a les drogues", afegia.