Fotomuntatge d'Aitana Bonmatí amb un camp de futbol

GENT

Aitana Bonmatí sorprèn amb una decisió que molts desconeixien: 'Per principis'

Aitana Bonmatí ha destapat una sorprenent decisió que va prendre fa dos anys: "Per un tema de principis"

Aitana Bonmatí ho ha guanyat tot. No hi ha dubte que la catalana ha viscut el seu millor any després d'haver guanyat la Pilota d'Or i el premi The Best. I és que, a més, ha aconseguit reunir un exèrcit de fans que la segueixen a cadascun dels seus passos.

Aitana Bonmatí va créixer al municipi de Sant Pere de Ribes, a la província de Barcelona. Un lloc on, segons la mateixa protagonista, es va fer futbolista. "Tinc molt bons records de la meva infància a Sant Pere de Ribes, és el poble on vaig créixer, on m'he fet futbolista".

Aitana Bonmatí, una esportista d'elit

La vida d'Aitana Bonmatí, com és lògic, gira al voltant del futbol. No hi ha dubte que ha esdevingut tota una inspiració. Especialment per a aquelles nenes petites que somien convertir-se, algun dia, en grans jugadores d'aquest esport.

La blaugrana es caracteritza especialment per ser molt reservada pel que fa a la seva vida personal. Enfocant-se únicament a la seva carrera com a futbolista. Recentment, Aitana Bonmatí ha fet una entrevista i hem pogut conèixer un dels seus secrets més ben guardats.

Ja se sap que per ser una esportista d'elit cal estar en forma i cuidar molt l'alimentació. Així ho hem pogut veure en nombroses instantànies a través del seu compte X, abans Twitter. I és que la blaugrana té un físic envejable.

Aitana Bonmatí i el seu sorprenent gest

Com diem, Aitana Bonmatí ha destapat una decisió que va prendre ara fa dos anys que, possiblement, molts desconeixen. "Quan vaig començar amb el futbol no teníem tants avenços, no tot era tan professionalitzat", ha començat la catalana.

"Crec que l'alimentació és bàsica, he après molt. Fa dos anys vaig deixar de menjar carn per un tema de principis, no per rendiment, sinó per l'explotació animal. Vaig haver de canviar diverses pautes perquè deixava d'ingerir un alt grau de proteïna", confessa Aitana Bonmatí.

"Això em podia perjudicar en la recuperació. És veritat que menjo ous i peix. És una part de l'entrenament invisible, igual que el tema mental", ha conclòs.

D'aquesta manera, davant d'aquestes declaracions, queda reflectida l'estima que Aitana Bonmatí sent pels animals. A més, la determinació de deixar de menjar carn no ha d'haver estat gens fàcil per a ella. Tenint en compte quina és la seva feina.

➡️ Gent

Més notícies: