Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Gran Hermano VIP'
GENT

La confessió de Jorge Javier Vázquez sobre Fidel Albiac que ningú pot oblidar

Fidel Albiac va dir alguna cosa que ha quedat marcada per sempre a la història de la televisió

Fidel Albiac s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades. I és que, després les noves polémiques de la seva dona, ha sortit a la llum una confessió que Jorge Javier va fer fa temps i que la gent encara no ha oblidat.

Tot i que, actualment, l'advocat i l'hereva universal de 'la más grande' són dues de les persones vetades per Mediaset Estaña, això no va ser sempre així.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac donant-se la mà a la inauguració del Museu de Rocío Jurado
Fidel Albiac i la seva dona segueixen vetats a Telecinco | Europa Press

El 2021, la dona de Fidel Albiac va reaparèixer després de 20 anys a l'ombra i va explicar a través de la seva docusèrie l'infern que va viure amb Antonio David Flores.

Des d'aquell moment, Rocío Carrasco i la resta d'aquest clan es van convertir en els protagonistes indiscutibles de tots els programes de Telecinco. I és que els seus conflictes familiars van arribar a acaparar tota l'atenció dels espectadors.

Tant és així que aquesta guerra familiar es va prologar durant uns quants mesos. Per això, el 2022, coincidint amb l'emissió de Montealto: regreso a la casa, Jorge Javier va revelar la reacció que va tenir Fidel Albiac en escoltar unes polèmiques paraules de Gloria Camila.

Les paraules de Fidel Albiac que ningú pot oblidar

Fidel Albiac no va dubtar a mostrar el desacord després d'escoltar les feridores paraules que Glòria Camila va dedicar-li en ple directe.

I és que, durant una de les emissions del desaparegut Ja son las ocho, la noia va assegurar que el seu cunyat es referia a ella i a José Fernando com "els immigrants".

Dies després d'aquestes declaracions, Jorge Javier Vázquez va visitar el plató de Sonsoles Ónega i va revelar en directe quina va ser la reacció que va tenir Fidel Albiac en escoltar la seva cunyada.

Primer pla de Glòria Camila Ortega amb rostre neutre al photocall de Glowfilter
La jove va assegurar que Fidel Albiac s'hi referia com a 'immigrant' | GTRES

Tal com va relatar el de Badalona, minuts abans de l'emissió de Montealto: regreso a la casa, es va trobar amb el marit de Carrasco a les instal·lacions de Telecinco.

"Estava aquí, just, escoltant el que deia Gloria Camila. La primera paraula que va dir quan va sentir allò dels immigrants va ser: 'Això és mentida...' I amb la idea que aquí hi ha algú manejant", va confessar el presentador. "Si ell diu que mai ha dit immigrant a Gloria Camila...".

A més, i per si això no fos poc, el comunicador va donar per bona la versió de Fidel Albiac, ja que la seva reacció no li va semblar estranya. "Jo ho vaig veure com quan algú diu una mentida tan gran de tu, i és tan mentida que ni t'immutes".

Muntatge de fotos de primer pla de Jorge Javier Vázquez i Fidel Albiac, tots dos amb rostre seriós
El presentador va donar la cara per Fidel Albiac | GTRES, Mediaset, E-Noticies

Després d'escoltar les declaracions de Jorge, Rosa Benito va voler pronunciar-s'hi. Després d'assegurar que “a mi Fidel no m'ho ha dit mai”, la perruquera va voler donar-li el benefici del dubte a la filla de la Jurrado:

"El que diu Gloria Camila també ho respecto. Ella és una nena que li fan mal les coses, el que està vivint. Jo no ho he sentit mai".

Per la seva banda, Vázquez va assegurar que ell només havia explicat el que va veure en aquell moment. "No sé si en una conversa de jo què sé què... Hi ha una diferència, que seria anomenar-los contínuament 'els immigrants', no sé, es queda com a molt a l'aire".

Després d'escoltar els seus dos convidats, Sonsoles Ónega va assegurar que "hi ha coses que no es poden dir", perquè, "sinó això és la guerra".

Unes paraules no van passar desapercebudes per a Jorge, que va assegurar que, si Fidel Albiac ho va dir de manera "despectiva", li sembla "un horror". Però, tot i així, va continuar donant suport a la innocència de l'advocat.

"Això no es pot dir despectivament, ni de gràcia, ni de res, tu ho saps. Són dos nens que eren molt petits. Tenien vuit anys quan la seva mare se'n va a Houston", va sentenciar Rosa Benito.