Muntatge d'Alfonso Arús i Angie Cárdenas amb el plató d'Aruseros

GENT

La complexa història d'amor d'Alfonso Arús i Angie Cárdenas: plena d'anades i vingudes

La relació entre Alfonso Arús i la seva parella, Angie Cárdenas, ha estat marcada per diversos alts i baixos

Alfonso Arús i el seu programa matinal Aruser@s triomfen a La Sexta. Les 20 temporades que porta el programa del periodista en antena en donen fe d'això. No obstant això, pel que fa a la seva vida privada, el presentador no ha tingut tanta sort. I és que la vida sentimental d'Alfonso Arús ha patit algun revés.

Fa més de trenta anys que Alfonso Arús té una relació amb la seva parella: Angie Cárdenas. Una col·laboradora de televisió amb la qual té quatre fills en comú. Però la seva relació sentimental ha estat plena d'anades i vingudes. Igual que la seva relació professional, ja que tots dos treballen junts al programa que el presentador dirigeix des de l'any 2002.

Captura d'Alfonso Arús mirant a càmera com a presentador d'Aruser@s a laSexta

El revés que va marcar la relació entre Alfonso Arús i Angie Cárdenas

El 2013, després de diversos anys treballant junts al programa matinal d'Arús, la parella va viure la seva pitjor crisi sentimental. Tal com apunten des de Cadena 100, Angie Cárdenas va ser infidel a Alfonso Arús amb Ricky Castaño, el seu entrenador personal. Un fet que va provocar la ruptura de la parella.

De fet, l'any 2014, Alfonso Arús va haver d'absentar-se uns dies del seu lloc de treball a causa dels atacs d'ansietat que patia. Cosa que demostra que el presentador ho devia passar realment malament amb la situació.

Després de dos anys separats, Alfonso Arús i Angie Cárdenas van reprendre la seva relació sentimental, cosa que va propiciar que Angie tornés a Aruser@s. A més, el 2015, Alfonso Arús va demanar matrimoni a l'Angie en directe amb un ram de roses. Després d'aquest gest bonic, la parella va confirmar la seva reconciliació.

Alfonso Arús i Angie Cárdenas als Prmeios Ondas 2012

El 2016, van tornar a enfrontar-se a una altra crisi de parella. I es va saber perquè ell es va haver d'absentar uns dies del programa. Tot i això, tot va quedar en un ensurt i van poder tornar a reconduir la seva relació.

Ara, gairebé una dècada després, Alfonso Arús i Angie Cárdenas gaudeixen de la seva vida de parella amb els seus quatre fills i els seus tres nets. Malgrat les nombroses anades i vingudes, la veritat és que ara sembla que tots els problemes del passat ja han quedat enrere.

La família Arús-Cárdenas, molt vinculada a Aruser@s

Alfonso Arús i Angie Cárdenas comparteixen molt més que una relació sentimental i quatre fills en comú. La parella treballa de forma conjunta al programa matinal de La Sexta. Però no són els únics, ja que els seus fills també estan molt vinculats al format dirigit pel seu pare.

Angie Cárdenas posant somrient amb els seus quatre fills que té amb Alfonso Arús

Els fills d'Arús i Cárdenas treballen amb els seus pares al programa Aruser@s. Ingrid, la més gran dels quatre germans, exerceix com a cap de producció, mentre que Tatiana s'encarrega de la secció d'Internet.

Arthur, per part seva, destaca per la seva passió per la informació esportiva. I Hans, el quart fill d'Alfonso i Angie, és l'últim que s'ha incorporat al programa dels seus pares.

➡️ Gent

Més notícies: