Muntatge de Jaume de Marichalar en vestit amb corbata vermella, Victoria Federica somrient i el logotip de 'El Desafío'
GENT

El comentari que Victòria Frederica ha fet sobre Jaime de Marichalar a 'El Desafío'

Victòria Frederica ha dit una cosa sobre el seu pare, Jaime de Marichalar, abans de començar la seva participació a 'El Desafío'

Victòria Frederica va sorprendre tothom en conèixer-se ahir que serà una de les concursants de la nova edició d'El Desafío. La filla de la infanta Elena, que compta amb més de 260.000 seguidors a Instagram, apareixerà per primer cop en un concurs de televisió. Tot i això, i abans que s'emeti el primer programa en què aparegui, la neta de l'emèrit ha dit una cosa sobre el seu pare, Jaime de Marichalar.

Fins ara, la Victòria Frederica havia rebut nombroses ofertes televisives que havia rebutjat per no ajustar-se a les seves necessitats. La influencer s'ha mostrat sempre reticent a seure en un plató per parlar d'assumptes relacionats amb la família. Finalment, sembla que a El Desafío ha trobat el que estava buscant.

Victòria Frederica ha deixat clar el que explicarà del seu pare a El Desafío

El programa produït per 7 i Acción per a Antena 3 començarà la setmana que ve els enregistraments. Tot i això, sembla que la neta de Joan Carles de Borbó no ho va posar fàcil a l'hora d'arribar a un acord. Una de les principals condicions que va fixar la jove és deixar al marge tot allò relacionat amb la seva família.

Així, Victòria Frederica no es referirà a res que tingui a veure amb els reis Felip i Letícia o la seva cosina, la princesa Leonor. A més, tampoc no parlarà del seu pare, Jaime de Marichalar ni de la seva mare, la infanta Elena.

Primer pla de Victòria Federica de Marichalar mirant a càmera

Una altra de les condicions que Victòria Frederica ha posat és que el vestuari que porti ha de ser d'acord amb els seus gustos. La neta de l'emèrit es vol sentir còmoda i vol portar roba ajustada o peces amb transparències.

Pel que sembla els pares de la jove donen el vistiplau a la seva intervenció al concurs i els reis emèrits també estan al corrent. Segons la periodista Paloma Barrientos, la mare de Victòria Frederica està tranquil·la amb la nova faceta televisiva de la seva filla. La tranquil·litza saber que és un programa d'entreteniment familiar.

Victòria Frederica ha posat diverses condicions abans d'arribar a un acord

Victòria Frederica haurà de seguir un extens horari d'enregistraments, a més de sotmetre's a un entrenament físic per a les proves setmanals. Serà una oportunitat per demostrar què hi ha més enllà de la imatge que fins ara ha mostrat a photocalls o a les seves publicacions a xarxes.

Muntatge amb el plató d''El Desafío' al fons, Victoria Federica somrient amb un monyo i el logo del programa

Amb Victòria Frederica altres cares molt conegudes com Genoveva Casanova, Feliciano López o El Cordobés, entre d'altres, formaran part de la cinquena edició d'El Desafío. Un concurs que enganxa l'audiència gràcies a la rellevància mediàtica del personatge.

 

➡️ Gent

Més notícies: