Primer pla de Fabiola Martínez en un acte de la Fundació BertinOsborne

Fabiola Martínez i el motiu pel qual ha arribat a un acord amb Bertín Osborne

Fabiola Martínez continua mantenint un vincle molt estret amb Bertín Osborne

Fabiola Martínez i Bertín Osborne van ser durant molts anys una de les parelles més consolidades i mediàtiques del panorama nacional. Tots dos compaginaven a la perfecció la seva vida privada amb la pública. Tot i això, a principis de 2021, la parella emetia un comunicat on donaven per finalitzada la seva història d'amor.

Tot i això, malgrat acabar amb més de 20 anys de relació, tots dos tenien clar que sempre mantindrien una bona relació. I és que, al marge de tots els projectes que encara comparteixen junts, els seus dos fills en comú, Kike i Carlos, són els dos pilars fonamentals a la vida de tots dos. I el motiu pels quals mantenen un vincle indestructible.

Tot i les últimes polèmiques de Bertín, sobretot després de conèixer-se la seva nova paternitat i les dures acusacions de Chabeli Navarro, Fabiola ha continuat donant-li suport.

Fabiola Martínez i Bertín, units pels seus dos fills

Si alguna cosa tenien clara tant Bertín Osborne com Fabiola Martínez, era que, tot i que la relació s'havia acabat, sempre tindrien un fort vincle pels seus fills, per la qual cosa estaven disposats a arribar a un acord.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne feliços a la gala solidària de la seva associació
Fabiola i Bertín, molt units pels seus dos fills | Europa Press

Kike, de 16 anys, és el fill gran de la parella i va venir al món just un any després que Fabiola i Bertín passessin a ser marit i muller.

Carlos, de 15 anys, és el fill petit. Tal com ha comentat Bertín més d'una vegada, el jove té un talent innat per la música, una de les seves grans passions.

Sense cap dubte, Kike i Carlos són la màxima prioritat per a Bertín i Fabiola, per això, encara que s'hagin separat, la bona relació del presentador i la model segueix intacta. Un motiu més que fonamental perquè la separació no afecti els fills.

Fabiola Martínez i la seva defensa de Bertín els últims mesos

Durant els darrers temps, Bertín Osborne ha estat l'home que més titulars i polèmiques ha acaparat. Després de conèixer la notícia que serà pare amb 68 anys, el focus es col·locava sobre ell. Fabiola no dubtava a sortir en defensa seva diverses vegades.

Un clar exemple de l'afecte i respecte que Fabiola sent per Bertín és la gran defensa que n'ha fet aquests últims mesos. Fabiola va ser de les primeres a conèixer que el presentador tornaria a ser pare. I va ser el mateix Bertín qui li ho va explicar.

"M'ho va dir ell. M'ho va explicar perquè som un equip, som amics i jo crec que el que té un fill és que t'uneix per a tota la vida. És una vida que porten i jo no m'atreveixo com a mare a qüestionar absolutament res", revelava Fabiola fa uns mesos.

Captura de pantalla de 'Y ahora Sonsoles' de l'entrevista de Fabiola Martínez amb Bertín Osborne al telèfon
Fabiola Martínez ha defensat Bertín durant els últims mesos | Atresmedia

A més, més recentment, després d'unes paraules una mica controvertides de Bertín Osborne en un concert, la crítica va tornar a carregar contra el cantant. I, una vegada més, Fabiola trencava una llança a favor de Bertín amb unes declaracions.

L'exmodel sortia en defensa de manera contundent. "No té a veure amb la veu o amb la capacitat com a artista per fer un concert. Crec que hi ha altres temes que no s'estan tenint en compte, que quan hi ha canvis polítics, normalment també es canvien les contractacions", defensava Fabiola