Fotomuntatge de Bad Gyal i el seu pare, l'actor Eduard Farelo
GENT

Clatellada de Bad Gyal, filla d'Eduard Farelo, a un famós cantant durant un concert

La cantant ha contestat sense pèls a la llengua un famós cantant pel seu desafortunat comentari enmig d'un concert

Bad Gyal, filla d'Eduard Farelo de 'Com si fos ahir', ha protagonitzat un moment de tensió amb un altre famós cantant. Es tracta de Rauw Alejandro, exparella de la també catalana Rosalía. El vídeo del moment s'ha fet viral ràpidament a través de les xarxes socials.

Rauw Alejandro va compartir escenari amb diversos cantants urbans, entre els quals hi havia Bad Gyal. El moment es va produir quan la catalana va pujar a l'escenari per cantar algun dels seus grans temes musicals com 'Fiebre'.

La bufetada de Bad Gyal a Rauw Alejandro

Tal com es pot observar a les imatges, les quals han corregut com la pólvora, la tensió es palpa a l'ambient. Quan Bad Gyal i l'ex de Rosalía eren a l'escenari, aquest li va fer un comentari fora de lloc a la cantant.

Paraules que la filla de l'actor Eduard Farelo va tallar immediatament. "Jo volia fer un perreo amb Bad Gyal, però ella estava molt tímida", deia Rauw Alejandro. Davant d'aquest comentari, la catalana li va contestar sense pèls a la llengua.

"No, a mi que no m'involucrin. Hi ha moltes noies boniques aquí", responia Alba Farelo. Tot i això, Rauw Alejandro, no content amb la resposta de l'artista va insistir. "Involucrin de què? Si jo estic solter, mami i tu?".

Bad Gyal, atura els peus a l'ex de Rosalía

Després de l'última resposta de l'ex de Rosalía, Bad Gyal va voler aturar-li els peus ràpidament. "Jo faré el que em toca, que és cantar. Jo cantaré el que em toca ara, i us deixaré amb Rauw Alejandro perquè continuï la seva festa", va dir Bad Gyal dirigint-se al públic.

Unes paraules que han estat molt aplaudides a les xarxes socials. Ja que molts han considerat que el comentari de Rauw Alejandro no ha estat encertat. A més, molts seguidors han destacat la professionalitat de Bad Gyal davant de la incòmoda situació viscuda.

"Ella és 'tímida' per un 'no'. Hi ha encara qui no entén que som lliures de decidir i dir. El seu comentari a l'altura del seu ball. Una pena que aquest senyor sigui referent d'alguna cosa", ha esclatat una seguidora.

"I la deixa de tímida per no voler ballar amb ell, en fi com dol que et diguin que no", diu una altra.

I és que les xarxes s'han inundat de moltíssims comentaris semblants. A més, hi ha qui assegura que el cantant ha tingut aquest comportament per despit. Ja que Rosalía, la seva exparella, estaria començant a refer la seva vida amb un actor americà.