Muntatge en primer pla de Pablo Urdangarin i Iñaki Urdangarin rient junts i una imatge de Pablo fent un petó al seu pare
GENT

El preciós gest de Pablo Urdangarin amb Iñaki Urdangarin al seu moment més difícil

Iñaki Urdangarin es refugia al seu fill, Pablo Urdangarin, en aquest moment tan convuls a nivell personal

El divorci entre l'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina és imminent. Segons va transcendir aquesta setmana, la filla del rei emèrit ja s'hauria reunit per preparar el comunicat que confirmi la notícia. Tot i que l'exduc de Palma anhela poder signar el divorci, la veritat és que estan sent moments difícils.

Per això, l'exhandbolista s'ha refugiat en el seu fill, sobretot pel que fa a la carrera esportiva. L'Iñaki Urdangarin no es perdia el darrer partit del seu fill aquest cap de setmana. Abans de començar el partit, el Pablo tenia un afectuós gest amb el seu pare i li feia un petó a la galta i una emotiva abraçada.

Pablo Urdangarin té un gest bonic amb el seu pare

No cal dir que per a l'Iñaki Urdangarin és tot un orgull veure el que està aconseguint el seu fill dins l'handbol. Des del seu fitxatge pel Granollers, el jove ho està fent tot i el seu pare està seguint molt de prop els seus passos. Aquest cap de setmana el Pablo tenia un partit de semifinals de la Copa d'Espanya d'Handbol entre el Barça i el Frainkin BM.

Pablo Urdangarin fent un petó a Iñaki Urdangarin a la galta
Pablo Urdangarin té un gest bonic amb el seu pare | GTRES

Abans de començar el partit, pare i fill deixaven una estampa molt emotiva. El Pablo li feia un petó a la galta al seu pare, i, després, es fonien en una gran abraçada. Sense cap mena de dubte, un gest molt bonic que arriba en un dels moments més convulsos de la vida de l'Iñaki.

Tot i totes les polèmiques familiars i la gran pressió mediàtica dels últims temps, la veritat és que la relació entre pare i fill és molt bona. Els fotògrafs van poder capar l'Iñaki durant tot el partit. L'actual parella de l'Ainhoa Armentia no va treure ull al fill durant tot el partit, on va arribar a viure moments de molta tensió.

Pablo Urdangarin, el gran suport d'Iñaki en aquest moment

Com hem esmentat anteriorment, l'Iñaki ha trobat en el Pablo una gran via d'escapament i, sobretot, un pilar on recolzar-se. És qüestió de dies que es confirmi el divorci entre l'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina. Recordem que, una vegada això passi, la relació entre l'Iñaki i l'Ainhoa Armentia es podrà consolidar més encara i arribar a formalitzar-la.

Iñaki Urdangarin assegut en unes grades amb unes ulleres i una bufanda
Iñaki Urdangarin es refugia en el seu fill en aquests moments tan difícils | GTRES

Alhora, amb aquest acord de divorci, la infanta Cristina li haurà de passar una pensió de manutenció tots els mesos que pujaria als 3.000 euros. A més, l'exjugador d'handbol també perdrà els guardaespatlles. Sens dubte, la firma del divorci marcarà el començament d'una nova etapa a la vida de l'Iñaki Urdangarin.