Fotomuntatge de Cesc Fàbregas amb la família

GENT

Cesc Fàbregas presumeix de família nombrosa: tots els secrets dels seus 5 fills

Cesc Fàbregas i Daniella Semaan tenen tres fills en comú: Lía, Capri i Leonardo. María i Joseph són fruit del matrimoni anterior de la model

El futbolista català Cesc Fàbregas té una família més que nombrosa. Ell i la seva dona, Daniella Semaan, tenen tres fills en comú: Lía, de 10 anys, Capri, de 7 anys, i Leonardo, de 5 anys. A més, s'hi sumen María, de 23 anys, i Joseph, de 19, fruit del matrimoni anterior de la model.

Cesc Fàbregas es va mudar amb la seva família a Itàlia, a la regió de Llombardia, ja que el blaugrana va fitxar pel Como 1907. Un equip de segona divisió del qual es va convertir en accionista.

Cesc Fàbregas i la seva família més que nombrosa

Cesc Fàbregas sent un profund orgull per la seva família. Així ho podem veure a les imatges compartides a través de les seves xarxes socials. A l'última foto del seu compte d'Instagram, el català presumeix de la seva dona i dels seus fills.

"Els desitjo a tots pau, salut, felicitat i molt d'amor per al 2024", va compartir Cesc Fàbregas amb tots els seus seguidors. Una instantània que es va omplir ràpidament de comentaris en veure gairebé tota la família unida, ja que faltava la filla gran de Daniella Semaan.

María és filla del primer matrimoni de l'actual dona de Cesc Fàbregas. I precisament, als seus 23 anys, està començant a destacar al món de les xarxes socials. Tant és així que ja compta amb més de 850.000 seguidors al seu canal de YouTube.

Joseph és el segon fill que Daniella Semaan va tenir durant el seu matrimoni amb Elie Taktouk. El noi, als 19 anys, segueix els passos de Cesc Fàbregas i juga al club de futbol suís Chiasso.

Els tres fills en comú de Cesc Fàbregas i la seva dona

Com hem dit anteriorment, Cesc Fàbregas i Daniella tenen tres fills fruit de la seva relació. La més gran és Lía, la qual és idèntica al seu pare. El cert és que tots dos són com dues gotes d'aigua, a més, cal destacar que la química que transmeten traspassa totes les pantalles.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Capri i Leonardo són els altres fills del matrimoni. Per a la nostra sort, María en parla al seu canal de YouTube perquè els puguem conèixer una mica millor. Assegura que Capri és una diva i Leonardo vol seguir els passos del seu pare i del seu germà.