Muntatge de fotos de primer pla de Francisco Rivera amb rostre seriós i, al costat, una imatge de Cayetano Rivera i Cayetana Rivera Martínez de Irujo

Cayetano Rivera assenyala la filla de Francisco Rivera en l'última aparició pública

Cayetano Rivera coincideix amb el seu germà després de l'última polèmica

Cayetano Rivera feia temps que no es deixava veure en públic amb el seu germà Francisco. Les últimes declaracions de Fran, dient que Cayetano era "una mica maldestre" i que per això li agafaven els toros, no va deixar indiferent ningú. Encara que l'ex d'Eva González s'ho va prendre de broma, la veritat és que han evitat coincidir davant dels mitjans.

Fins dilluns passat, 13 de novembre, quan tots dos van anar a la gala El Flamenco es Universal que se celebrava a Sevilla. Un esdeveniment en què s'han citat multitud de figures conegudes i que va ajuntar els dos toreros a la catifa vermella. Malgrat la possibilitat de trobar-se amb Fran, Cayetano no va eludir la cita i va confessar per què va acceptar anar a la gala.

Cayetano Rivera confessa que la seva neboda Tana el va convidar a la gala

Cayetano Rivera va decidir atendre els mitjans que es congregaven a la catifa vermella de la gala El Flamenco es Universal. Un esdeveniment que precedeix els Latin Grammy que, per primera vegada, tindrà lloc a Sevilla i que se celebrarà dijous, 16 de novembre.

Hi van desfilar una infinitat de famosos del flamenc com ara José Mercé, Kiki Morente o Sara Baras. No obstant això, el que crida l'atenció de la nit va ser presenciar el retrobament entre Cayetano i Fran Rivera, que fa temps que es troben distanciats.

Cayetano Rivera posant somrient en un photocall amb americana negra
Cayetano Rivera va anar a la gala El Flamenc es Universal convidat per la seva neboda Tana | Europa Press

L'ex d'Eva González no va poder eludir la pregunta sobre aquest fet i va confessar la raó per la qual va decidir acudir a la gala. Visiblement tranquil i somrient, Cayetano va explicar que la seva neboda Tana, la filla de Fran, havia estat qui havia organitzat la gala.

"Tana és qui m'ha convidat i per aquest motiu soc aquí aquesta nit", comentava als mitjans. Unes declaracions amb què deixa palès la bona relació que manté amb la filla del seu germà, malgrat el distanciament entre ells.

Monatje de fotos de pla curt de Cayetano Rivera i Cayetana Rivera, tots dos amb rostre somrient
Cayetano Rivera mostra el seu suport a la seva neboda Tana | Europa Press, e-noticies.cat

A més, Cayetano es va desfer en afalacs cap a la seva neboda, que intenta llaurar-se un futur com a organitzadora d'esdeveniments en una empresa important del nostre país. Ha afirmat que estaven "molt orgullosos d'ella", demostrant així tot el seu suport a la seva carrera professional.

Els germans Rivera van coincidir en les bones paraules cap a la noia que va fer possible la trobada entre els dos toreros. Ara bé, de cara als mitjans allà congregats, van evitar posar junts a la catifa vermella.

Així és actualment la relació entre Cayetano Rivera i Fran

Fran va ser el primer a arribar a la gala que organitzava la seva filla i va confirmar que Cayetano estava de camí. Això va fer que els periodistes s'interessessin sobre com es trobava la relació entre ells després de les últimes paraules de Francisco.

En aquest sentit, cal mirar enrere i recordar com el marit de Lourdes Montes s'hi va referir durant una conferència taurina. Tot i que ho va qualificar de "maldestre i fluix", Fran es va defensar comentant que les seves paraules havien estat tergiversades. Que en realitat era un elogi i que els mitjans de comunicació havien manipulat les seves paraules.

Muntatge de Cayetano Rivera i Fran Rivera junts en vestit i Cayetana Rivera atenent la premsa al carrer
Els germans Rivera s'uneixen per donar suport a Tana en el seu primer esdeveniment important | e-noticies.cat, Europa Press

Per la seva banda, Cayetano va respondre que s'ho havia pres de broma, traient-li així importància a les declaracions de Fran. Encara que l'ex de Cayetana Martínez de Irujo va confirmar que no hi havia cap problema entre ells, la veritat és que no es van deixar veure junts.

Els germans Rivera van evitar aprofundir les preguntes sobre el seu possible distanciament, centrant-se només en l'esdeveniment organitzat per Tana. Era una nit important per a ella, ja que era la seva primera gala rellevant.

Motiu més que suficient per deixar de banda les diferències i acompanyar la jove en la seva nit més especial. Per això, Cayetano no ca dubtar a assistir a l'esdeveniment de la seva neboda, mostrant-li públicament tot el seu suport.