Muntatge de primera pla amb Eva González i María Cerqueira, Novia de Cayetano Rivera
GENT

La distracció d'Eva González que la delata davant la Novia de Cayetano Rivera

Eva González donava 'like' a una publicació de María Cerqueira, nòvia de Cayetano Rivera, però sembla que ràpidament ha canviat d'opinió

Eva González s'ha convertit en notícia després d'haver fet like a una publicació de María Cerqueira, Novia de Cayetano Rivera, cosa que deixava entreveure el seu suport a la parella.

Una publicació basada en un resum d'aquest 2023 passat, que sens dubte ha estat molt especial en poder compartir-lo juntament amb el seu nou amor.

Així, Cayetano Rivera ha tingut força protagonisme en aquest tendre recordatori, on la interacció que Eva González ha tingut amb el post, ha donat pistes sobre un possible acostament entre ella i el torero.

Tot i això, sembla que poc després la mateixa Eva es penedia d'aquest gest i optava per esborrar qualsevol empremta del perfil de Cerqueira.

De moment, és possible que l'atenció mediàtica rebuda per un gest tan simple hagin portat González a fer marxa enrere. Alguna cosa, que podria anar en contra, ja ha aconseguit cridar encara més l'atenció.

Precisament, María Cerqueira i Cayetano Rivera ja estan a punt de fer un any d'amor, cosa que li ha tornat la il·lusió al torero després de la seva dolorosa ruptura. Concretament, era el març del 2023 quan vèiem les primeres imatges de la parella.

Captura de l'instagram de María Cerqueira, on es veu el like d'Eva González

Eva González i la seva cridanera badada amb la Novia de Cayetano Rivera

Tot i que ells sempre han intentat mantenir-se en un segon pla, mai no han pogut escapar a les atentes mirades dels reporters. Tot i això, han procurat no cridar gaire l'atenció, portant el seu festeig amb la màxima discreció.

Mentre que, per la seva banda, Eva González no tindria cap intenció de tornar a enamorar-se i estaria completament bolcada en el seu fill.

Eva González presentant 'La Voz Kids' a Antena 3

"Com millor estigui ell, millor estarà el meu fill", opinava al seu moment la sevillana sobre aquesta nova relació del seu ex. Això demostra que tots dos havien posat fi a la seva relació de manera cordial, sobretot pel bé del petit que tenen en comú.

Alguna cosa, que alhora, desmentiria els rumors respecte que Eva fins i tot hauria arribat a canviar d'opinió sobre l'acord de separació. I tot després de descobrir que Cayetano Rivera ja havia conegut algú i estava feliçment enamorat.

De cara a aquest any, la parella podria fins i tot plantejar-se donar-se el 'sí vull', veient que el que és seu segueix anant vent en popa.

➡️ Gent

Més notícies: