Primer pla de Carmen Borrego amb rostre neutre en un esdeveniment

Carmen Borrego ho té tot preparat: la sorpresa que donarà a María Teresa Campos

Carmen Borrego ja s'ha posat fil a l'agulla amb el seu pròxim projecte

Carmen Borrego ja ho té tot llest per donar a la seva mare la sorpresa més gran de la seva vida. Malgrat el delicat estat de María Teresa Campos, les seves filles no volen deixar passar l'ocasió per homenatjar la comunicadora com es mereix.

Fa diverses setmanes, Terelu Campos i la seva germana van assegurar davant de tot Espanya que, amb 82 anys, aquesta coneguda presentadora de televisió "té un deteriorament cognitiu molt important".

Captura de 'Sálvame' amb Carmen Borrego plorant al plató
Carmen Borrego està passant per un moment personal molt delicat | Mediaset

Això ha aconseguit afectar l'estat anímic de la família. Tant és així que, durant la seva darrera entrevista per a Lecturas, Carmen Borrego va encendre totes les alarmes amb les seves preocupants declaracions.

"Tinc una mare malalta, un problema amb el meu fill, m'he quedat sense feina… Estic vivint els vuit pitjors mesos de la meva vida. No vull llevar-me la vida, però vull apartar-me de la vida", va lamentar, abans de donar més detalls sobre la salut de María Teresa Campos.

Segons Carmen Borrego, l'última vegada que la va veure somriure va ser el darrer 4 de juny, quan va saber que havia estat besàvia per primera vegada. "Ella ja el coneix. Jo no hi vaig ser, però sé que hi va anar bé".

No obstant això, qui encara no coneix el nou integrant de les Campos és Alejandra Rubio. Un detall que deixa al descobert, una vegada més, la complicada situació familiar d'aquest clan mediàtic.

Ara, malgrat el delicat estat d'aquesta mítica presentadora, Carmen Borrego vol homenatjar com es mereix la carrera professional de María Teresa Campos. Per això, tal com ha confessat a la seva última entrevista, ja s'ha posat fil a l'agulla per fer realitat aquest somni.

Carmen Borrego ja ha posat en marxa la seva darrera sorpresa per a María Teresa Campos

Carmen Borrego ha revelat a la seva última xerrada amb Lecturas alguns detalls sobre l'últim projecte laboral que té entre mans. Després de la cancel·lació de Sálvame, s'ha bolcat en cos i ànima a la sorpresa que té pensada per a la seva mare.

Segons ha transcendit, ja s'han posat en marxa els preparatius per al gran homenatge en vida que rebrà, d'aquí a molt poc, María Teresa Campos.

Primer plànol de María Teresa Campos amb els ulls plorosos en un plató de televisió
María Teresa Campos rebrà un homenatge en vida | Mediaset

Tal com ha confessat Carmen Borrego a la seva última exclusiva, "la meva mare ha de tenir un gran reconeixement en forma d'homenatge". Per això, i gràcies a la seva experiència com a directora de programes, la germana de Terelu serà l'encarregada de coordinar aquest projecte.

A més, la televisiva també ha volgut compartir algunes dades sobre aquest especial dedicat a la mare. Tot i que encara no s'ha especificat on s'emetrà, ja ha assegurat que "hi està treballant" i que "serà a Madrid i a una televisió".

Per la seva banda, el programa Así es la vida també ha dedicat part de la seva emissió a aquesta emotiva notícia. Fa uns dies, Sandra Berneda i els seus companys van compartir amb l'audiència de Telecinco tota la informació que havia arribat a les seves mans.

"Aquestes setmanes, amb la mort de Carmen Sevilla, hem parlat de la importància de rebre un homenatge en vida", va començar explicant Patricia Cerezo.

Carmen Borrego i Terelu Campos juntes mirant a càmera
Carmen Borrego i la seva germana ja han posat en marxa aquest projecte televisiu | GTRES

Tal com va assegurar la periodista, tant Terelu Campos com Carmen Borrego ja s'han posat en contacte amb diverses productores per començar, com més aviat millor, amb aquest reconeixement en vida.

Com s'esperava, després de fer-se oficial la notícia, diversos companys de María Teresa Campos s'han volgut pronunciar sobre això. Per això, Sandra Barneda va voler dedicar-li unes paraules emotives en directe:

"Ha estat el més gran, referent d'homes i dones al món del periodisme. Els que l'hem coneguda, sempre ha tingut un moment per a tu, sempre t'ha saludat i sempre que has estat convidada per ella a qualsevol plató, ha estat generosa. I no tothom ho és".