Primer pla d'Alejandra Rubio, somrient a 'Así es la vida' de Telecinco
GENT

Telecinco pren una decisió amb Alejandra Rubio que farà feliç Terelu Campos

Alejandra Rubio està seguint els passos de la seva mare

No és cap novetat que Telecinco està vivint una època de canvis a causa de la crisi d'audiències que està persistint des de fa uns quants anys. De totes aquestes modificacions, alguns n'estan sortint beneficiats, en canvi, d'altres no tant.

S'obren portes, però per a alguns es tanquen. En el cas d'Alejandra Rubio, sembla que la sort està del seu costat, sobretot en l'àmbit professional.

La cadena de Fuencarral ha revelat els plans que té al cap amb la filla de Terelu Campos, assumpte que preocupava tenint en compte que la seva mare es va quedar sense feina fa poc a causa de la cancel·lació definitiva de Sálvame.

Però això no podria estar més lluny de la realitat perquè s'ha confirmat que, des de la cúpula de Telecinco, estan molt interessats en la noia, tenint en compte la important decisió que han pres.

Primer pla d'Alejandra Rubio mirant a càmera
Alejandra Rubio sap que la cadena hi està molt interessada | GTRES

Alejandra Rubio, el rostre estrella de Telecinco

Tal com havíem dit, fa qüestió de setmanes, la mare d'Alejandra Rubio es va quedar sense un lloc dins de la cadena perquè Mediaset España va determinar que no volien tenir a la seva plantilla de professionals col·laboradors de Sálvame, a excepció d'alguns.

De la mateixa manera li va passar a Carmen Borrego, que també va haver de bregar com Telecinco li va tancar la porta. No obstant això, ahir es va mostrar que hi ha una persona del clan Campos que sí que ha estat a la cadena, i aquesta és Alejandra Rubio.

Alejandra Rubio, que és col·laboradora habitual de Fiesta, es va asseure ahir al plató de Así es la vida per donar la seva primera exclusiva. El cas és que s'estrenava com a col·laboradora del programa que va substituir l'espai que conduïa la seva mare.

Imatge d'Alejandra Rubio, somrient mentre està exercint de col·laboradora a 'Así es la vida' de Telecinco
Alejandra Rubio al seu debut a 'Así es la vida' | Mediaset

Ara bé, feina és feina, i Alejandra Rubio té clar que el seu lloc, almenys de moment, és dins de la televisió. Encara que el seu objectiu principal és ser actriu, és evident que mentrestant està seguint els passos de la seva mare, cosa que farà molt feliç Terelu Campos, que veu que el seu llegat continua.

Telecinco ha apostat per la noia, a qui li han donat l'oportunitat perquè brilli. I així ho va fer, Alejandra Rubio, en la seva estrena com a tertuliana d'aquest format, es va fer ressò d'una notícia de la qual tothom parla les últimes setmanes.

Amb molta naturalitat i demostrant el seu coneixement sobre el tema, Alejandra va explicar que el rumor que Froilà i Belén Perea eren parella era completament fals. El motiu? Que la Rubio va parlar amb aquesta última jove, que li va confirmar que no hi havia res entre ells sentimentalment.

"Són molt amics, tenen una relació superpropera, parlen pràcticament cada dia, però tenen una relació de millors amics", va explicar.

En tot moment, Alejandra Rubio es va desenvolupar a la perfecció, deixant clar que estava molt còmoda amb l'oportunitat que li havia brindat Telecinco.

I a vosaltres, què us sembla l'aposta de Mediaset de fitxar Alejandra Rubio a Así es la vida?