Primer plànol de Carmen Borrego amb rostre preocupat en l'extint programa 'Viva la vida' de Telecinco

Carmen Borrego frena un programa per donar explicacions sobre María Teresa Campos

Carmen Borrego ha entrat a 'Fiesta' per aclarir la postura de María Teresa Campos

Carmen Borrego porta allunyada de la petita pantalla des que Telecinco va cancel·lar Sálvame perquè ella no treballarà a Netflix. La plataforma de pagament ha organitzat un nou projecte amb els col·laboradors estrella, però Borrego té altres plans. Ha de cuidar Maria Teresa Campos mentre Terelu Campos està a Miami treballant amb La Fábrica de la Tele.

Carmen Borrego està pendent de tot i s'ha adonat que Alejandra Rubio estava tenint un problema a Telecinco . La periodista Mónika Vergara ha acusat Alejandra d'haver parlat malament de José María, fill de Carmen.

“Em sembla força lleig per part de la Mònica, que és força amiga meva, que li hagi fet això a la meva neboda. Jo només diré públicament que adoro el meu fill, que adoro el meu net i que la relació continuarà sent privada”, ha dit Borrego.

María Teresa Campos, segons la informació de Mónika, prefereix José María abans que Alejandra Rubio . Aquesta situació ha acabat suposadament amb la paciència d'Alejandra. Carmen ha frenat Festa per aclarir que María Teresa no tenen cap preferit, tots són iguals.

Primer plànol de María Teresa Campos amb els ulls plorosos en un plató de televisió
María Teresa Campos s'ha vist embolicada en un altre enrenou | Mediaset

“Jo no parlaré de ximpleries, no diré si el meu fill és el nét preferit de la meva mare. Ella té tres néts i cadascú té el seu paper, per exemple Alejandra és la petita. El comportament de la meva mare ha estat el millor, sempre igual per a tots ia tots els ha donat el millor”.

Carmen Borrego dóna explicacions i rasa la polèmica

Carmen ha assegurat que María Teresa Campos no tracta millor José María que la resta. Tot i això, a Fiesta asseguren que la presentadora es refereix a ell com “l'amor de la meva vida”. Borrego ha explicat que això és perquè va ser el primer net i a més era noi, el somni de Campos.

Carmen s'ha negat a parlar de José María: “Tothom que hi és assegut sap que jo no parlo públicament del meu fill ni ho faré. Només truco per donar suport a Alexandra i per dir que elles m'han donat suport a mi en tot. Tots podem parlar de la nostra família, si ella ha fet un comentari sobre el seu cosí no passa res”.

Imatge d'Alejandra Rubio, somrient mentre està exercint de col·laboradora a 'Así es la vida' de Telecinco
Alejandra Rubio no té res a amagar | Mediaset

Alejandra Rubio insisteix que mai ha criticat José María i assegura que no creu que María Teresa el prefereixi. “No passo per la mentida perquè per mi la mentida és el pitjor que hi ha, veurem Mònika, que no estàs descobrint Amèrica. M'indigna la mentida perquè la Mònica no ha descobert res jo ja vaig dir aquí que no tenia relació amb en José”.