Primer pla d'Antonio David Flores amb cara seriosa a les portes del jutjat

Antonio David Flores destapa el parany que li han tendit a Jorge Javier Vázquez

Antonio David Flores assegura que Telecinco es venjarà del presentador

Antonio David Flores ha revelat al seu canal de YouTube què hi ha darrere del nou programa que li han encarregat a Jorge Javier Vázquez . Un dels somnis del presentador era agafar les regnes d'un espai nocturn que tingués un tall americà. Telecinco ha copiat Pablo Motos i ha fet una proposta a Vázquez: un nou format anomenat Contes Xinesos .

Antonio David Flores assegura que res no és el que sembla i promet que Telecinco està estenent una trampa al català. Segons la seva informació, “el faran prendre de la seva pròpia medicina” perquè s'adoni que no és una estrella. Competir contra Pablo Motos és pràcticament impossible i suposadament a Mediaser ho saben.

“És curiós que tota aquesta maquinària que es va posar en funcionament amb La Fábrica de la Tele hagi fracassat. Seria absurd que Mediaset no acabi venjant-se de Jorge Javier i de La Fábrica de la Tele. Jorge tindrà un programa de nit, que era el que ell volia, però és un caramel enverinat”, assegura Antonio David.

Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier Vázquez reapareixerà al setembre | Mediaset

L'ex d'Olga Moreno garanteix que Borja Prado, president de Mediaset, no tindrà problemes per acomiadar Vázquez. Suposadament, té un contracte de tres milions d'euros, però l'empresari té prou capacitat per pagar la indemnització.

Antonio David Flores destapa la nova trama de Telecinco

Antonio David ha parlat clar i ha assegurat que Jorge Javier tornarà al setembre, però fracassarà. A Telecinco ho sabrien i haurien tramat tot, sempre seguint la informació de Flores, per castigar-lo pels seus presumptes errors.

“El senyor Borja Prado és un senyor de negocis i tant li fa pagar l'acomiadament de Jorge Javier, tant li fa pagar un acomiadament. Abans ho sotmetrà al criteri de l'opinió pública i a una humiliació pública, que és el que espera Borja per posar el cap en una safata de plata. El faran prendre de la seva pròpia medicina perquè el seu ego narcisista portat a l'extrem acabi fent un bany de realitat”.

Imatge d'Olga Moreno amb ulleres de sol i Antonio David Flores quan estaven junts com a parella
Antonio David Flores vol donar la cara pels seus | GTRES

Antonio David creu que després d'això serà el català qui deixi els mitjans. Pensa que no suportarà haver fallat en una missió tan ambiciosa.

“Veurem a veure el que passa amb el seu contracte, veurem si acaben ficant-ho a la nevera definitivament. Amb aquesta humiliació que tindrà al setembre probablement decideix ell mateix abandonar Telecinco perquè ha demostrat una actitud de covardia. Té molt d'orgull, però com que el seu orgull no els ho deixarà tocar és capaç de deixar Mediaset”.