Foto de Carmen Bazán, mare de Jesulín de Ubrique, somrient mirant a càmera

Carmen Bazán decideix parlar: l'última vegada que va aparèixer a la televisió

Carmen Bazán ha trencat el seu silenci després de mesos absolutament allunyada dels mitjans

Carmen Bazán va ser durant anys un dels personatges més habituals de la premsa rosa. La popularitat del seu fill Jesulín de Ubrique era tan gran que tot allò que l'envoltava suscitava interès. Per això, ella va estar present en nombrosos programes de televisió i també a les revistes, encara que tot va canviar d'un temps ençà.

Carmen va decidir allunyar-se completament dels mitjans i així ha estat fins fa unes hores, quan ha concedit unes paraules per al programa Así es la vida. Ho ha fet per deferència cap a la seva nora Beatriz Trapote, que treballa en aquest format, i per referir-se a la 'corrida' conjunta de dos dels seus fills, Jesús i Víctor. Unes declaracions que han arribat després de gairebé un any fora del focus de les càmeres.

Carmen Bazán: gairebé un any sense saber d'ella a la televisió

Carmen Bazán ha parlat aquesta setmana per a Trapote a Así es la vida. Un cop més, ha decidit trencar el seu silenci per donar suport a la seva família, tant a la seva nora com a dos dels seus fills. Bàsicament, es tractava d'ajudar Bea com a col·laboradora i donar-los ànims a ells a la tornada a les arenes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

D'aquesta manera, la sogra de María José Campanario ha trencat el seu silenci després de mesos sense fer declaracions públiques i sense aparèixer als mitjans. L'última vegada que va fer el pas d'acudir a la televisió va ser l'octubre de 2022. Ho va fer pel seu fill Víctor.

Carmen es va atrevir a acabar amb el seu mutisme per visitar l'esmentat torero al 'reality' Pesadilla en el Paraíso, on ell concursava. Per sorpresa va aparèixer a la granja i ell no va dubtar a abraçar-la i trencar a plorar. I les seves llàgrimes van portar després la de l'andalusa i van donar lloc a un dels moments més emotius de la primera edició del concurs.

Bazán finalment va aconseguir tranquil·litzar-se i va dir al concursant: “No em ploris, per favor, que vinc a donar-te ànims. Tens uns nens que són un encant, una dona que val un deu i tots estem amb tu”. I va afegir: “Continua endavant, cap enrere ni per agafar impuls”.

Ella va aprofitar també per ressaltar les bondats del jove, del qual va dir que era tal com es mostrava al 'reality'. I és que va afirmar que “ell és així, treballador. El pare el va ensenyar a treballar molt, és tal com és”.

Així mateix, no va voler marxar sense abans donar un consell al petit de la família: “No has d'estar a favor dels uns ni dels altres. Estar aquí és molt dur. Me'n vaig amb la tranquil·litat que estàs bé”.

Foto de Carmen Bazán al carrer somrient
Carmen Bazán ha estat lluny de les càmeres després de visitar Víctor al 'reality' | Europa Press

El perquè del silenci de Carmen Bazán

Carmen, amb la seva intervenció d'aquests dies i la de fa gairebé un any, ha trencat puntualment el seu silenci i l'allunyament mediàtic. Una postura que va adoptar el 2013.

En aquell moment estava molt activa a la televisió, ja que participava en Sálvame i es va convertir en participant del 'reality' Campamento de verano. Aquest concurs va ser el que va desencadenar que acabés deixant-ho tot i optés per una vida tan anònima com fos possible.

Exactament, el que va passar és que va entrar a formar part del programa sense haver-ho explicat als seus fills. Aquests es van molestar moltíssim per la seva decisió, ja que temien que ella es posés al disparador i, com a conseqüència, ells mateixos.

Primer pla de Carmen Bazán a 'Campamento de Verano'
Carmen Bazán, després del seu pas fugaç per 'Campamento de verano', va optar per allunyar-se de la televisió | Mediaset

Tan poc els va agradar el pas fet per la seva mare que van fer el possible perquè fos expulsada i ho van aconseguir. Va ser la primera eliminada i el jurat va explicar la decisió d'aquesta manera: “El motiu de la seva expulsió ha estat les pressions de la família. Pressions tant a la direcció del programa com a la direcció del campament”.

Des de llavors, Carmen ha estat fora del món mediàtic per si mateixa i pels seus, cosa que espera continuar fent. Això sí, no sabem si alguna altra circumstància familiar la farà trencar novament el seu silenci de manera puntual.