Primer pla d'Asraf Beno amb cara contenta
GENT

Asraf Beno bat un nou rècord a 'Supervivientes' que ningú esperava

Asraf Beno, tot i no acabar sent el guanyador, ha estat una peça clau de l'edició

Asraf Beno era vist per molts com el guanyador de Superviventes, però finalment no ha estat així. El triomf se l'ha endut Bosco i ell ha hagut de conformar-se amb una digna quarta posició. Tot i que, malgrat no haver obtingut el xec dels 200 000 €, s'ha endut una cosa important: fer història al concurs.

Asraf Beno ha batut diversos rècords i l'últim s'ha revelat a la gala final. Es tracta d'una dada que ha deixat bocabadat tothom perquè ningú l'esperava.

Asraf Beno aconsegueix proclamar-se líder en un aspecte

Asraf Beno té l'afecte de gran part del públic i aquest és el consol de què gaudeix després de no poder guanyar el reality. Però el premi no és l'única cosa que ha perdut, també s'ha quedat sense una gran quantitat de pes. Les condicions en què ha viscut i la manca d'aliment han fet efecte a tots els concursants, encara que especialment a ell.

Sí, perquè a la gala s'ha conegut que ha estat el participant que més s'ha aprimat. És a dir, ha batut el rècord de l'edició.

Asraf ha vist que s'ha desvetllat després de descobrir que Jonan ha perdut 12 quilos. A la pregunta de Carlos Sobera, ha confessat que ell ha deixat enrere la barbaritat de 21,6 quilos. Al que ha afegit: “Quan me'n vaig assabentar, vaig flipar i vaig pensar que com havia perdut tant”.

“Encara que ja n'he agafat uns quants aquests dies a Madrid. Quatre quilos hauré agafat”.

El canvi físic d'Asraf Beno a 'Supervivientes 2023'
Asraf Beno ha aconseguit perdre més de 21 quilos | Mediaset, E-Noticies

D'aquesta manera, Beno encapçala el rànquing dels que s'han aprimat més. Una posició que fins ara l'ocupava Jaime Nava, amb 18,6 quilos.

És més, ja s'ha situat en la sisena posició dels concursants que més quilos han perdut en tota la història del reality. Per davant seu hi ha Juan Miguel i Rafi Camino, amb 30 quilos. Als quals s'hi uneixen Francisco, José Antonio Avilés i el mestre Joao amb 25, 23,2 i 22 quilos, respectivament.

Asraf Beno ha batut més rècords al concurs

Cal establir que al llarg de l'edició Asraf no només ha superat el rècord d'aprimament, sinó que també n'ha batut dos més.

El primer ha estat el del foc. Ell s'ha convertit en el concursant que més cops ha aconseguit fer-ne i també en el menor temps possible. Tant és així, que a la gala Laura Madrueño, després de saber que era el quart classificat, li ha dit: “Ets el rei del foc i ho seràs sempre”.

El segon que ha superat i de sobres ha estat el d'una de les proves mítiques i més complicades: la sínia infernal. Juntament amb Bosco va aconseguir estar més de 15 minuts donant voltes a l'estructura. Això va suposar que fessin història, ja que ningú no havia aconseguit aquest temps.

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno i Bosco Martínez-Bordiú a la 'Noria Infernal'
Asraf Beno va fer història també a la sínia infernal | Mediaset

Asraf, per tant, no ha estat el guanyador, però sí que és el guanyador moral per a molts. Encara que no s'han emportat els diners, ha passat a ocupar un lloc privilegiat en la seva edició per tots els èxits aconseguits. I també al reality fins ara.

Un concurs que ha marcat un abans i un després a la seva vida, com ha reconegut. Exactament, ha dit: “En el meu cas, la part més difícil ha estat no estar tan acompanyat en aquesta aventura. Moltes vegades m'he sentit sol”.

“Però hi he anat a sobreviure, a fer el que m'agrada i he tingut molta il·lusió en tot moment. És més, ara quan m'han eliminat m'ha fet pena, no perquè m'eliminin, sinó perquè això s'acaba”.