Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App

Rocío Flores revela què ha fet just abans del judici contra Rocío Carrasco

Rocío Flores ja és a Madrid, preparada per declarar contra la seva mare

Rocío Flores està passant per un moment molt delicat perquè ha de prestar declaració contra la seva mare. Ho ha intentat evitar, però Antonio David Flores li ha demanat ajuda perquè la justícia dicti sentència i s'acabi el patiment. Recordem que Rocío Carrasco va rebre una denúncia del seu fill David, que li reclama l'impagament de la pensió alimentària.

Rocío Carrasco recorda que Antonio David també té un deute amb ell pel mateix motiu i assegura que hi ha una explicació. De moment haurà d'exposar els seus arguments davant del jutge, i tot fa pensar que s'acosta una gran tempesta. Rociíto no entén que la seva filla declari en contra ella, però la noia està convençuda que l'única víctima de tot això és el seu germà David.

Rocío Flores ja és a Madrid, on se celebrarà el judici contra la seva mare, i ha aprofitat per fer unes gestions. Ha revelat a les xarxes socials què ha fet abans d'entrar a sala judicial: visitar un centre de medicina estètica. S'ha fet un tractament i s'ha sotmès a una revisió per controlar la seva operació de pit.

Storie de Rocío Flores a Instagram a l'interior d'una clínica estètica el 27 de juny de 2023
Rocío Flores ja és a Madrid | Instagram, @rotrece

La filla d'Antonio David ha publicat una fotografia al seu Instagram i ha revelat que sempre que és a Madrid fa el mateix. Per això ha arribat a la ciutat 24 hores abans del judici. També aprofitarà per reunir-se amb el seu advocat i repassar l'estratègia que ha traçat amb el seu pare.

Rocío Flores declara en contra de la seva mare

Rocío ha explicat a les seves xarxes quins compromisos ha resolt abans del judici, aprofitat que era a Madrid. “Em toca revisió de pit”, ha escrit en una imatge en què demostra que ja ha estat a la seva clínica de confiança.

Primer pla de Rocío Carrasco somrient amb un micròfon a la inauguració del monument del seu pare, Pedro Carrasco
Rocío Carrasco té nous problemes | GTRES

Carrasco s'enfronta a una multa que pot arribar als 19.000 euros, però això no és el més dur de tot. El pitjor és que s'haurà d'enfrontar als seus fills per enèsima vegada: Rocío com a testimoni i David com a demandant. També s'ha arribat a dir que Olga Moreno podria recolzar la seva antiga família i prestar declaració contra Rociíto.

Antonio David ho ha mantingut tot en secret i ha evitat desvetllar la seva filla finalment participaria en el procés. Ara sabem que sí, allò que encara no ha sortit publicat és si s'ha trobat amb Carrasco o si els han separat.