Muntatge del rei Carles III mirant de costat usant un vestit i foto petita del príncep Harry mirant cap al costat contrari
GENT

Carles III desemmascara les veritables intencions d'Enric després del darrer menyspreu

Carles III no amaga el veritable motiu pel qual es nega veure el seu fill, el príncep Enric


Carles III segueix fent front a la seva atrafegada agenda, i avui mateix l'hem vist atenent la recepció per als guanyadors dels premis Prince's Trust a Buckingham Palace.

Un esdeveniment en què s'ha deixat veure molt somrient, malgrat la tensa situació que viu amb el seu fill, el príncep Enric.

Després de negar-se a veure'l durant la seva última visita a Londres, per fi anem coneixent-ne més detalls.

El rei Carles III, molt somrient durant el seu darrer acte

Pel que sembla, tot i que Enric va voler fer veure que tot es devia a l'atapeïda agenda del seu pare, sembla que hi ha una altra realitat molt diferent.

Una realitat que posa de manifest la desconfiança que sent Carles III i que impedeix acostar-se al seu fill. I és que el monarca podria témer que el seu Enric li tendeixi un parany i reveli detalls de la seva trobada a la premsa.

"Tot és molt trist", comenten des del seu entorn. "Encara que és cert que el rei se sent, comprensiblement, cautelós sobre quedar amb Enric", asseguren.

Carles III, més allunyat que mai del príncep Enric

I és que tem “el circ de publicitat que sembla envoltar totes aquestes visites”. Encara que, malgrat això, va accedir a veure el seu fill en el moment més vulnerable de la seva malaltia i amb molt poc avís”.

És a dir, que la versió de Carles III no coincideix gens amb la del seu fill, que insinuava que era el seu pare qui havia dificultat aquestes trobades.

A més, tenint en compte l'última humiliació a què ha hagut de fer front, no sembla que Enric tingui ganes de tornar a acostar-se a la seva família.

Foto del rei Carlos III d'Anglaterra amb el seu fill, el príncep Harry, vestits amb un vestit negre

I és que les darreres vegades ha sortit escarmentat, com li va passar també amb la seva cunyada Kate Middleton, que directament es negava a veure'l.

Per no parlar del príncep Guillem, que seguiria força dolgut amb el seu germà després de tot el que ha explicat i carregat en contra seva.

D'aquesta manera, deixen clar que "Carles III està centrat en el seu tractament i la seva recuperació". Tot i això, "la idea que hagi negat a fer-li buit a la seva agenda... Diguem que, una vegada més, les versions difereixen", sostenen sobre això.

D'altra banda, des de Buckingham asseguren que el príncep Enric va rebutjar la invitació del seu pare perquè tenia "preocupacions de seguretat".

És a dir, que va rebutjar l'oferta de veure el seu pare perquè no incloïa cap seguretat, cosa que el deixaria en un "lloc visible amb punts d'entrada i sortida públics i sense protecció policial".

➡️ Gent

Més notícies: