Muntatge de fotos d'Inmaculada Casal i Antonio Tejado en primer pla i una imatge circular amb la darrera aparició d'Inmaculada

GENT

La cara d'Inmaculada Casal després de confirmar-se l'últim d'Antonio Tejado ho diu tot

Inmaculada Casal ha reaparegut després de fer-se pública l'última hora sobre Antonio Tejado i la seva possible posada en llibertat

Inmaculada Casal ha reaparegut dies després que se sabés que Antonio Tejado podria quedar en llibertat sota fiança. Després de la compareixença de l'excol·laborador el 15 de març passat, el seu advocat ha confirmat que demanarà la seva llibertat per no haver-hi proves suficients.

El nebot de María del Monte manté la seva innocència, reiterant que no va tenir res a veure amb el robatori del qual va ser víctima la seva tieta. No obstant això, la seva actitud davant el jutge esclatant contra la cantant va fer reaccionar Inmaculada, que va trencar tota relació amb ell. Després d'aquesta decisió, Casal ha aparegut mostrant una actitud que no ha deixat cap dubte de com es troba després de l'última hora de Tejado.

La cara d'Inmaculada Casal: somrient després de trencar la relació amb Antonio Tejado

Inmaculada Casal continua fent front al complicat moment que ella i María del Monte travessen després del robatori al seu domicili. Des d'aquell 25 d'agost, els esdeveniments no han deixat de succeir-se, sent la detenció d'Antonio Tejado el cop més dur i inesperat.

La banda que suposadament va perpetrar l'assalt està detinguda i el sevillà ha estat acusat de ser "l'autor intel·lectual". Ell va negar la seva implicació després de declarar voluntàriament el 15 de març passat al jutjat d'instrucció número 16 de Sevilla. Després de la seva declaració, el seu advocat, Fernando Velo, va afirmar que demanarà la seva llibertat condicional per no haver-hi "motius suficients" per mantenir-lo a la presó.

Fotografia d'Immaculada Casal sortint de casa seva a Sevilla amb un cotxe mentre saluda la premsa
Inmaculada Casal reapareix somrient després de l'última hora sobre Antonio Tejado | Europa Press

Aquesta notícia va caure com una bomba en Inmaculada, sobretot després de sortir a la llum la declaració de Tejado. Hi va assenyalar la seva tieta i la va acusar de "presumir d'allò que tenia i ensenyar les coses". Les seves paraules van provocar un profund malestar en el matrimoni, que va decidir trencar tota relació amb Antonio.

Dies després de prendre aquesta decisió ferma, Casal era vista sortint del domicili que comparteix amb la folklòrica. A la seva cara es reflectia un somriure, encara que molt allunyat de ser una ganyota d'alegria i tranquil·litat. Més aviat és un gest de resignació després de confirmar-se l'última hora d'Antonio Tejado sobre la seva posada en llibertat.

Antonio Tejado demana el seu alliberament mitjançant una carta al jutge

Antonio Tejado està disposat a defensar la seva innocència de totes les maneres possibles. Després de prestar declaració, ara el sevillà ha escrit una carta al jutge demanant formalment la llibertat condicional.

Una informació sobre la qual Casal evitava pronunciar-se a la sortida del seu domicili. Sense baixar la finestreta del vehicle, Inmaculada saludava la premsa mostrant un somriure serè, malgrat el drama pel qual està passant.

Antonio Tejado a la casa de Gran Hermano amb el rostre enfadat
Antonio Tejado ha escrit una carta al jutge demanant-ne la llibertat condicional | Mediaset

La comunicadora ha passat el cap de setmana amb María del Monte, que insisteix a continuar reclosa a casa. Tota l'atenció està posada en la cantant, l'estat anímic de la qual manté en alerta tota la família.

I no és estrany, perquè, malgrat haver defensat la innocència d'Antonio, veure'l acusar la seva tieta ha estat un revés molt dur. Com van explicar a TardeAR, això ha provocat que tant Casal com la seva parella hagin trencat tota relació amb Tejado.

Immaculada Casal parlant amb unes ulleres negres i una blazer blanca
Inmaculada continua amb la seva vida allunyada completament d'Antonio Tejado | Canal Sur

Mentrestant, l'excol·laborador de televisió continua a la presó en espera d'obtenir la llibertat condicional. Per això, ha escrit una carta al jutge reiterant la seva innocència i afirmant que està sent víctima d'un "judici paral·lel" atesa la seva popularitat.

També afirma que sent un "amor incondicional" cap a la seva tieta, malgrat haver-la acusat de fer ostentació del seu nivell de vida. Amb aquesta declaració, deixa entreveure que la relació amb la cantant continua sent irrompible, encara que ella i Casal han decidit distanciar-se'n.

➡️ Gent

Més notícies: