Muntatge de Cayetano Rivera i la seva cunyada, Lourdes Montes

GENT

Cayetano Rivera fa un pas important al costat de Lourdes Montes i s'acaba la polèmica

Lourdes Montes ajuda Cayetano Rivera a fer cessar els rumors que, durant mesos, han posat la família al focus mediàtic

Cayetano Rivera va demostrar el passat dissabte 23 de març en quin punt es troba la seva relació amb el seu germà gran. El cap de setmana passat, va tenir lloc la primera edició del Festival Taurí amb picadors que es va celebrar a la plaça de toros d'Ubrique.

Fins a tot Cadis es va desplaçar Cayetano, on va compartir cartell amb altres figures del toreig. Ara bé, no només es va envoltar de companys de professió, també la seva família va voler ser present a l'esdeveniment. Entre ells, Lourdes Montes, la dona de Fran Rivera, amb qui Cayetano va tenir un gest que posa fi als rumors de distanciament.

El pas de Cayetano Rivera amb Lourdes Montes: el torero ensenya al seu nebot les arts taurines

Cayetano Rivera es troba, sens dubte, gaudint d'una etapa professional plena d'èxits. Després de la retirada definitiva de Fran el 2 de setembre de 2017, Cayetano és l'únic dels fills de 'Paquirri' que continua torejant.

Motiu que va portar el gran dels Rivera a anar a Cadis acompanyat de la seva dona, Lourdes Montes, i els seus dos fills. L'ex d'Eva González va participar dissabte passat en el Festival Taurí d'Ubrique amb altres figures del toreig. El que crida l'atenció de la jornada va ser el retrobament familiar que va posar fi als rumors sobre el distanciament entre els germans.

Foto de Cayetano Rivera a la plaça de toros durant el festival d'Ubrique (Cadis) amb el nebot Curro, fill de Lourdes Montes
Cayetano ensenya el nebot a brindar un toro al públic | Europa Press

Actualment, la relació és estupenda, tal com ho va demostrar Cayetano després de fer un pas important al costat de Lourdes. El pas va ser ensenyar a Curro, el fill petit de Fran, algunes de les arts del toreig. Va passar quan el nebot de Cayetano va saltar a la sorra per saludar el seu oncle, que el va rebre amb petons i nombroses abraçades.

L'estampa va ser d'allò més familiar i el xicot de María Cerqueira va demostrar com adora el fill de Lourdes. La família Rivera porta tota una vida dedicada als bous i aquesta passió ha estat inculcada a les noves generacions. Per això, el petit no va dubtar a abraçar el seu oncle demostrant-li que l'aprecia molt.

Durant la trobada entre oncle i nebot a la sorra, Cayetano no va dubtar a ensenyar al petit algunes tècniques. Entre elles, com brindar un toro als presents a la plaça portant una orella a la mà.

Cayetano Rivera tanca la polèmica

L'actitud que Cayetano va mostrar a la sorra amb el fill de Lourdes Montes posa en relleu en quin punt es troba la relació familiar. Fa mesos, Fran va deixar palès que entre ell i el seu germà mitjà hi havia cert distanciament. "Amb Cayetano, ni és pau ni és guerra, és que les circumstàncies són les que són", va declarar.

No obstant això, per part de l'ex d'Eva González no hi havia cap problema entre ells. És cert que no solen parlar amb assiduïtat, però el torero mantenia que “la relació és bona”.

Cayetano Rivera somrient mirant cap amunt a la plaça de bous de Vejer de la Frontera
Cayetano reuneix tota la família a Ubrique | GTRES

I així ho va demostrar el cap de setmana passat, tancant la polèmica envoltat de tota la família i gaudint del seu nebot. Feia temps que no es veia tota la família Rivera al complet i, per fi, es produïa el desitjat retrobament.

Lourdes no va tenir inconvenient que el petit Curro saltés a la sorra per saludar el seu oncle, que li va regalar innombrables mostres d'afecte. Va ser l'escenificació de la bona relació que travessa la família i amb què es posa punt final als rumors de distanciament.

Foto de Cayetano Rivera a la plaça de toros durant el festival d'Ubrique (Cadis) fent un petó al seu nebot Curro, fill de Lourdes Montes
Cayetano demostra que no hi ha cap distanciament amb la família | GTRES

Encara que Cayetano es negava a confirmar els problemes amb Fran, la veritat és que el refredament entre ells es va produir fa anys. Concretament amb motiu de la Goyesca de 2019, on Fran, gestor de l'esdeveniment, no va incloure el seu germà mitjà al festival. Això va provocar a Cayetano un malestar que no va dubtar a deixar palès davant els mitjans.

Després d'això, van arribar nombroses declaracions del marit de Lourdes, on confirmava que el contacte entre ells era més aviat escàs. Tanmateix, ara tot això forma part del passat i els fills de Carmina Ordóñez i 'Paquirri' reapareixen junts.

➡️ Gent

Més notícies: